Apartmani Brač

Villa Tereza

Villa Tereza

  • 0 Stars.

Apartmani Villa Tereza nalaze se u naselju Splitska, samo 6 km od Supetra. Apartmani su jednosobni, primjerni za parove i četiri članske obitelji, Opremljeni su s klimom, grijanjem i televizorem.

Za goste apartmana osiguran je i parking. Dvorište je uređeno u mediteranskom stilu s kamenim roštiljem, pekom, tušem ograđenim sa zelenilom, maslinama, vočnjakom i ružama, a to je samo dio bogatsktva kojim je kuća stwkla svoj mediteranski stil.

Do kamene plaže samo je 140 metara. Villa je od trgovine i restorana udaljena 400 metara, a od najbliže pješčane plaže 800 metara. Svi apartmani imaju pogled na more i planine. Villa Tereza nalazi se u mirnoj i tihoj okolini.

Splitska

Splitska malo je naselje na sjevernoj strani otoka Brača. Nalazi se 6 km istočno od Supetra i 3 km zapadno od Postira. Naselje se je razvilo u 16. stoljeću, nakon što su ga u 13. stoljeću uništili omiški gusari. U antici tu je bila i marina iz koje su izvozili brački kamen kojeg su upotrebljavali kod gradnje Dioklecijanove palače u Splitu. U neposrednoj blizini naselja, nalazi se kamenolom Rasohe gdje možete još danas vidjeti relief Harakla, rad nekog Dioklecijanovog klesara.

Adresa: Punta 395, Splitska, otok Brač, Hrvatska

Tel.: 00385 21632942

Mobi: 00385 981615756

E-mail: villa.tereza@gmail.com
Punta 395, Splitska, otok Brač, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Brač
 Apartmani Brač » Supetar