Apartmani Hvar

Villa Conte

Villa Conte

  • 0 Stars.

Obitelj Carić nudi vam nezaboravan mediteranski odmor u svojoj Villi Conte. Villa Conte nalazi se na južnoj strani otoka Hvara, samo 100 metara od mora i to vam pruža pravo uživanje u čistom moru Mediterana, mirisu kojeg donosi lagani ljetni povjetarac i u pogledu na otoke Vis, Korčulu i Scedro. Da bi vaš odmor bio što ugodniji, obitelj Carić trudi se da bi ugodila svim vašim željama i potrebama.
U Villi Conte nalazi se 7 različitih apartmana koji svojom suvremenom opremljenošću olakšavaju svakodnevne brige. Da bi vaš odmor bio što ljepši, domaćin vam nudi i pripremu lokalnih specialiteta, pripremljenih na tradicionalan način s eko proizvodima iz vlastitog vrta.
Pored turizma, obitelj Carić bavi se i poljoprivredom, vinogradstvom i proizvodnjom povrća. Ako želite nezaboravan odmor, dobit ćete ga u Villi Conte s nezaboravnim zalascim sunca, kristalno čistim morem, tradicionalnim jelom i netaknutom prirodom. Obitelj Carić je tu da vas vodi kroz nove doživljaje koji će vas obogatiti i povišati vaš standard zadovoljstva.

 

Adresa: Ivan Dolac, otok Hvar, Hrvatska

Mob.: 00385 91 55 77 514


Ivan Dolac, otok Hvar, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Hvar
 Apartmani Hvar » Ivan dolac