Apartmani Krk

Vila Belveder

Vila Belveder

  • 0 Stars.

Vila Belveder se nalazi na otoku Krk, točnije u mjestu Njivice, koje je popularna destinacija mnogih turista. U svojoj ponudi imaju na raspolaganju 2 studio apartmana, 4 apartmana I jednu sobu. Studio apartmani, apartmani I soba su lijepo I udobno opremljeni  I nude kvalitetan odmor tijekom ljetovanja.

*Studio apartman AMARILIS ima opremljenu kuhinju, dvokrevetnu sobu, kupatilo I SAT-TV. Studio apartman ima također terasu sa pogledom nauličnu stranu kuće.

*Studio apartman BEGONIJA ima opremljenu kuhinju sa dnevnom sobom, kupatilom I SAT-TV-om. Studio apartman ima terasu sa pogledom na more. Studio apartmani su predviđena za dve osobe.

*Apartman CIKLAMA ima kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo I SAT-TV. Također ima terasu sa pogledom na more. Predviđena je za tri osobe.

*Apartman HORTENZIJA I apartman LAVANDA imaju 2 kuhinje, dnevnu sobu, spavaću sobu ,dva kupatila I SAT-TV. Apartmani imaju također 2 terase sa pogledom na more I po potrebi se apartmani mogu podeliti na dve odvojene celine. Apartman HORTENZIJA je predviđena za 4 osobe, apartman LAVANDA za 6 osobe.

*Apartman MIMOZA ima kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, sobu sa dodatnim ležajem, dva kupatila, terasu sa pogledom na more I SAT-TV. Primeren je za 6 osobe (4+2).

*Soba RUŽA ima spavaću sobu, kupatilo I predviđena je za 2 osobe.

Dodatni ležaj I upotreba interneta je besplatna. Turistična taksa se ne naplaćuje.


Adresa: Gromačine 14, Njivice, otok Krk, Hrvatska

Tel:/Fax: 00385 51 846 319


Gromačine 14, Njivice, otok Krk, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Krk
 Apartmani Krk » Njivice