Apartmani Slovenija

Turistička farma Rajšp

Turistička farma Rajšp

  • 0 Stars.

U srcu netaknute prirode, daleko od gradske vreve i buke, na mirnom mjestu usred polja i šuma u slovenskim brdima, nalazi se turistička farma Rajšp.

Smještaj nude u tri potpuno opremljena apartmana. Okolina apartmana pogodna je za ugodne šetnje, biciklizam, nordijsko hodanje, ribolov, obilazak obližnjih naselja i lječilišta, a zimi možete uživati u skijanju (Pohorje). U blizini je i farma, gdje možete kupiti domaće proizvode.

Uz apartmane nalazi se starija zgrada sa terasom, sobom za druženje i krušnom peći. Za najmlađe tu je i pješčanik i dvije ljuljačke.

Apartman Sunrise: 4+2 osobe, dvije spavaće sobe na gornjem katu, dva pomoćna ležaja u prizemlju, kupaonica, kuhinja (hladnjak, ploča, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, pribor za jelo i posuđe) i dnevni boravak, TV

Apartman Sun: 4+2 osobe, dvije spavaće sobe na gornjem katu, dva pomoćna ležaja u prizemlju, kupaonica, kuhinja (hladnjak, ploča, mikrovalna pećnica, pribor za jelo i posuđe) i dnevni boravak, TV, finska sauna za do 4 osobe, terasa

Apartman Sunset: 4+2 osobe, dvije spavaće sobe na gornjem katu, dva pomoćna ležaja u prizemlju, kupaonica, kuhinja (hladnjak, ploča, mikrovalna pećnica, pribor za jelo i posuđe) i dnevni boravak, TV

Apartmanima također mogu dodati i dječji krevetić. U podrumu kuće je velika prostorija za druženje do 20 ljudi i mala kuhinja. Moguće je iznajmiti taj prostor. Moguće je iznajmiti i četiri bicikle, roštilj i vrt pored kuće koji je namijenjen za korištenje gostima.

Na farmi, udaljenoj 500 metara, možete kupiti domaću hranu: mlijeko, jaja, kruh, bučino ulje, džemove, sezonsko voće i povrće. Farma ima i Wi-Fi.

Dobrodošli!


Adresa:  Breznikova cesta 23, Benedikt, Slovenija

Mobi: 00386 41441556

Mobi: 00386 31833158


Breznikova cesta 23, Benedikt, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Maribor