Apartmani Slovenija

Turistička farma Pačnik

Turistička farma Pačnik

  • 0 Stars.

Turistička farma Pačnik nalazi se u samom srcu zelenog Pohorja, na nadmorskoj visini od 1000 metara. U moderno opremljenim apartmanima za 3 do 4 osobe (TV, internet, sef) i sobama (2/3 ili 2/4 osobe) nude vam polupansion ili noćenje s doručkom.

Zanimljiva na farmi jeste kulinarika, jer ćete biti posluženi s ukusnom hranom, prema receptu naših baka. Uživat ćete u svinjetini i kobasicama, različitim vrstama kruha i još kakvom iznenađenju.

Kao turistička atrakcija, farma ima izvrstan položaj koji omogućuje mnoge izlete. Kao najpoznatije odredište možemo navesti planinu Roglu (1.517 m), sa svojim bogatim zaleđem šuma i prirodnim značajkama (slapovi, planine, šume, Lovrenška jezera, Crno jezero, ...). Rogla i Pohorje su raj za ljubitelje planinarenja, brdskog biciklizma, skijanje i cross-country skijanja te adrenalinskog sanjkanje.

U pravo vrijeme, gosti imaju mogućnost prikupljanja raznih šumskih plodova i ljekovitog bilja.

Za goste imamo uređen parking, park za šetanje, piknik prostorije, večernje zabavne igre, igralište, ... Ostalu rekreaciju i zabava na raspolaganju je u lokalnom području. U 13 km udaljenin Toplicama Zreče, gosti mogu uživati u vanjskim i unutarnjim bazenima, saunama i masažama.

Sport i rekreacija u blizini

biciklizam, pješačenje, dječje igralište, boćalište, kuglana, godišnja sanjkanje, golf, jahanje, kupanje u vanjskim i unutarnjim bazenima, lov, ribolov, stolni tenis, tenis, saune i masaže, skijanje, ...

Sezona:

Zimska: 20.12. – 10.03.

Ljetna: 01.07. – 15.09.

Cijene: za informacije o cijenah nazovite!

Adresa: Resnik 21, Zreče, Slovenija

Tel.: 00386 35762202

Mobi: 00386 31355519

 Resnik 21, Zreče, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Zrece