Apartmani Slovenija

Turistička farma Lenar

Turistička farma Lenar

  • 0 Stars.

Imanje Lenar nalazi se u središtu Logarske doline poznate kao jedne o najljepših alpskih dolina.  Ravno dno doline okruženo je visokim planinama Kamniško-Savinjskih Alpi koje predstavljaju najistočniji dio europskoga alpskog prostora.
Zbog »iznimne kulturne pokrajine i očuvanosti prirode« Logarska dolina je 1987. proglašena pokrajinskim parkom.
Dolina je inače turistički najposjećeniji dio Solčavskog područja koje je 2009. godine primilo prestižno priznanje »Europska destinacija izvrsnosti«.  

Položaj imanja omogućava odličnu polazišnu točku za planinarenje i penjanje okolnim brdima, hodanje, trčanje i vožnju bicikla dolinom - zimi je staza za trčanje na skijama i sanjkanje (i noću) uređena uz objekte imanja. Skijaška vučnica udaljena je 1 km.
Obližnji Turističko informacijski centar gostima imanja omogućava dobru obaviještenost o obilježjima područja, turističkoj ponudi i posudbu opreme za aktivni odmor u prirodnom okružju.
Smještajni objekti na imanju su tijekom 2010. godine temeljito obnovljeni u skladu s graditeljskom baštinom i tradicijom područja. Smještaj je moguć u Zgornji hiši (4 sobe i 1 apartman) i Hiši Jerca (2 sobe i 2 apartmana). Smještajni kapaciteti omogućavaju noćenje za 21 osobu, bez dodatnih ležajeva.
Gostima imanja su na raspolaganju tri zajednička prostora, jedan od njih je veći s 22 sjedišta i krušnom peći. Prostor je primjeren za druženje i organiziranje seminara.

Sobe i apartmani imaju balkone ili terase, kupaonice, televizijske prijemnike i pristup na internet.
Osnovnu ponudu imanja predstavljaju usluge:  noćenje, noćenje s doručkom, iznajmljivanje apartmana, iznajmljivanje objekta za veće skupine s ciljem druženja ili organizacije seminara, spavanje u sjeniku i jahanje konja.
Imanje ima ekološki status s ponudom kod kuće uzgojenih proizvoda od voća i šumskih plodova. Mliječne i mesne proizvode za doručak dobavljamo iz obližnjih ekoloških imanja. Samoposlužni doručak je obilan i prilagođen željama gostiju.

Prema dogovoru dobavljamo hranu iz okolnih imanja ili trgovina i za korisnike apartmana. Mogućnost glavnih obroka po narudžbi je u tri obližnja ugostiteljska objekta od kojih je KH Ojstica udaljena samo 100 m.


CJENIK:

Noćenje s doručkom = 25 – 27 €

Najam apartmana =  50 – 110 €

Spavanje na sjeniku = 12 €

Jahanje konja 1h = 15 €


Popusti za djecu:

do  5  godina  100%

5 – 12 godina po dogovoru


Adresa: Logarska dolina 11, Solčava, Slovenija

Tel.: 00386 3 838 90 06

Mob.: 00386 41 766 098Logarska dolina 11, Solčava, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Solčava