Apartmani Slovenija

Turistička farma kod Fileta

Turistička farma kod Fileta

  • 0 Stars.

Turistička farma kod Fileta nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini grada Kozina gdje je prekrasan pogled na more. Na turističkoj farmi Kod Fileta pozdraviti će vas domače životinje - svinje, kokoši, mačak Miki i pas Mark. Najprivlačniji su plemeniti bijeli konji Lipicaneri. Gosti mogu sa sobom dovesti svoje kućne ljubimce.

Sva hrana je uzgojena doma, u ponudi imaju puno povrča, svinjsko meso te ostale suhomesnate proizvode. Skuhati vam mogu ukusne dobrote (najbolja hrana je jota, kiseli kupus, pečena palenta sa gljivama, krompir sa čvarcima, štrudla od jabuka i trešanja).

Na turističkoj farmi Kod Fileta možete prisustvovati početnom tečaju jahanja ili jednodnevnim izletima. Pogledati si možete Škocjanske jame, jame Dimnice, Lipicu, grad Socerb, Slavnik. Ako ste ljubitelji ljekovitih biljki, možete jih nabrati, a možete ići i u lov.

Za kratak ili duži odmor vam turistička farma Kod Fileta nudi 3-krevetnu i 2-krevetnu sobu te apartman za 4 ili 3 osobe. Po želji možete posudi i dječji krevetić, postoji i mogućnost pranja i peglanja veša. Na raspolaganju vam je terasa, sportski rekviziti, kamin i vrt. Ugostitelji osim slovenskog jezika pričaju i engleski, njemački, talijanski i hrvatski.


Cijene (po osobi po danu):

* 3-krevetna soba = 21 €

* 2-krevetna soba = 21 €

* apartman za 4 osobe = 24 €

* apartman za 3 osobe = 24 €

Popusti:

djeca do 2. godine besplatno

djeca od 2. do 10. godine 10%

Doplata:

boravišna pristojbina po osobi po danu = 0,73 €

doručak po osobi = 4,50 €

večera po osobi = 10,50 €

domače živali / dan 3 €


Adresa: Slope 20a, 6240 Kozina, Slovenija

Tel.: 00 386 5 680 20 16


Slope 20a, 6240 Kozina, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Kozina