Hoteli Hrvatska

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj

  • 0 Stars.

Terme Tuhelj nalazi se u Hrvatskom Zagorju, samo 40 km od Zagreba. Hotel Well**** ima 264 soba od kojih se izdvaja 12 apartmana koji svojom uređenošću pružaju gostima dodatanu udobnost. Od ukupno šest objekata, hotel ima 126 novih i 138 novouređenih soba, koje nude spoj elegancije i šarma.

Sve sobe su udobno namještene, dvokrevetne i imaju klima uređaj, sef, LED TV, sušilo za kosu, moderan namještaj, mini bar i pametan sustav upravljanja. Sve sobe krase umjetnička djela koje je izradila jedina doktorica umjetnosti u Hrvatskoj gđa Mirjana Drempetić Hanžić Smolić.

Apartmani imaju spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu i balkon. Pogodni su za sve koji žele svu eleganciju i privatnost novog hotela i za obitelji kojima je potrebna veća udobnost.

U ponudi Terma Tuhelj je unutarnje i vanjsko kupalište Vodeni planet, koji je idealno mjesto za zabavu i rekreaciju. Također nude i wellness usluge - najveći Svijet sauna i SPAeVITA centar gdje se možete opustiti u raznim tretmanima ljepote i njege te opuštajuće masaže. Za sve koji žele rekreaciju i sport na raspolaganju su fitness centar, sportski tereni, trim staza i avanturistički park.


POSEBNA PONUDA:

All inclusive light u Termama Tuhelj

20. 12. - 29. 12. 2013.

2. 1. - 12. 1. 2014

14. 2. - 2. 3. 2014

- Boravak u hotelu WELL, Classic soba ili Premium soba (Dvokrevetna soba + 1 pomoćni ležaj)

- Bogati samoposlužni doručak, podnevni snack buffet, večera sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta, salatnim i desert barom; uključena pića uz obroke - za ručak i večeru: pivo, stolno vino, sokovi

- OBITELJSKI BONUS - 2 DJECE GRATIS: 1. dijete do 12 godina i 2. dijete do 5 godina u sobi s 2 odrasle osobe

- Neograničeno kupanje na Vodenom planetu

- Jedan ulaz u svijet sauna

- Neograničeno korištenje fitnessa

- Korištenje sportskih sadržaja (tenis, mini golf, stolni tenis, košarka, sportska dvorana, trim staza) prema raspoloživosti

- 1x ulaz u Wellness centar Termalija u Termama Olimia, Slovenija (udaljeno 25 km, vlastiti prijevoz)

- Popust 10% na sve tretmane u SPAeVITA centru

- bogat animacijski program

Cijene:

Premium soba: 66,50 € po osobi na dan

Classic soba: 53,00 € po osobi na dan


Adresa: Ljudevita Gaja 4, Tuhelj, Hrvaška

Tel.: 00385 49203750

E-mail: rezervacije@terme-tuhelj.hr

Spletna stran: www.terme-tuhelj.hr
 


Ljudevita Gaja 4, Tuhelj, HrvatskaOther Categories:
 Hoteli Hrvatska