Apartmani Slovenija

Sobe i camping Park

Sobe i camping Park

  • 0 Stars.

Kamp Park se nalazi na granici između gradova Prebold i Šempeter, u malom selu Latkova vas, blizu izlaza iz autoputa Maribor-Ljubljana (250m). Kamp može smjestiti do 25 šatora ili prikolica i zbog toga uvrštava se u grupu najmanjih kampova u Sloveniji. U stvari, ovo je mali obiteljski kamp. Vlasnici žive u kući pored  kampa i turistima su uvijek na raspolaganju.
Kamp prostorija je travnata, ima dovoljno sunčanih i sjenovitih mjesta pod različitim stablima (orah, lipa, smreka, bukva ...).Kamp ima recepciju, umivaonicu, kupaonice s tuševima, mogućnost električnog priključka, Wi-Fi. U neposrednoj blizini kampa je rijeka Savinja. U blizini su brojne pješačke staze, a staza uz Savinju vodi sve do Celja. U Savinji može loviti ribe, no možete i otići igrati tenis na obližnjem igralištu. Dosadno neće biti ni biciklistima, koji mogu otići na kraću turu u šoilju Pakao i Rimske nekropole u Šempetru, ili idu na jednu od brojnih mogućih biciklističkih staza diljem doline Savinje.
Kamp je također odlična polazna točka za planinare, jer oni mogu posjetiti okolne brežuljke Mrzlica, Reška planina, dom na Gora Oljki. U neposrednoj blizini kampa (2-3km) možete naći i dva bazena, gdje se u toplim ljetnim danima može osvježiti.
Kamp ima i mogućnost smještaja u tri dvokrevetne i jednoj višekrevetnoj (3-5 osobe) sobi. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu i TV i hladnjak. Sve sobe imaju centralno grijanje, tako da ih možete iznajmiti i u hladnijim mjesecima.Ulaz u sobe je iz velike natkrivene terase s pogledom na kamp i obale rijeke Savinje.

 

 

Cijena: Cijene možete pogledati na njihovoj web stranici (desno gore)

 

 

Adresa: Latkova vas 227, 3312 Prebold, Slovenija

Mobi: 00386 41472496 (ga.Darja)


Latkova vas 227, 3312 Prebold, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Celje
 Kampovi Slovenija