Apartmani u dolini rijeke Neretve

Restaurant-pansion Đuđa i Mate

Restaurant-pansion Đuđa i Mate

  • 0 Stars.

Restoran-pansion Đuđa i Mate nalazi se 4 km sjeverozapadno od grada Metković. Nalazi se na središnjoj obali rijeke Norin u gradu Vid u blizini Arheološkog muzeja Narona.

Gostima nude čitavo bogastvo neretvanske kulinarike i zdrava prirodna jela po originalnim neretvanskim receptima, prije svega to se odnosi na specijalitete od žaba, jegulja te liske, no odličnu pripreme i jela ispod peke (teletinu, jagnjetinu, hobotnice, pijetlovo meso…), a probati možete i više vrsta domaćeg sira, pršuta, ombola,…
Restoran ima 40 sjedišta, terasa restorana nalazi se uz rijeku i može pirimiti 90 gostiju.
Gosti pansiona odmarat će se u moderno opremljenim sobama s kupaonicama i uživati u prekrasnom pogledu na zelenilo močvare i rijeku Norin (arheološki muzej antičke Narone). Gostima nude i jedinstven izlet u tradicionalnim neretvanskim lađama po rijeki Norin, kroz nedirnute rezervate ptica i riba, a na lađama nude vam mogućnost pripreme jela te obiteljske posjete njihova ranča.

Gosti imaju mogućnost jednodnevnih izleta u v Dubrovnik (80km), Makarsku (50km), Split (120km), Mostar (40km), obližnje otoke južne Dalmacije (Korčula, Mljet, Hvar, Brač, Pelješac). Za one koji vole vino tu su i poznate vinske ceste poluotoka Pelješac i Hercegovske vinske ceste.
Svi koji vole sport i aktivno proživljeno slobodno vrijeme, sigurno će ovdje naći nešto za sebe. Nude vam vožnju s kajakom, bicikliranje, kite-surfing, wind-surfing, prekrasne plaže i sve ostalo što trebate za savršen odmor u dolini rijeke Neretve.

Isto tako, u svojoj ponudi imaju i fotosafari za grupe (odrasli ili učenici). Nude vam vožnju lađom, uz odlični hranu, živu muziku i pirate, na ranč, gdje ćete provesti lijepe trenutke u prirodi.

Cijene: prema dogovoru

Fotosafari za odrasle: 180 kn/osobu

Fotosafari za učenike: 80 kn/osobu

Adresa: Vid bb, Matković, Hrvatska
Tel.: 00385 20 687 500
Fax.: 00385 20 687 440


Vid bb, Matkovic, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani u dolini rijeke Neretve