Apartmani Slovenija

Penzion Merkež

Penzion Merkež

  • 0 Stars.

Pansion Merkež je mali obiteljski pansionkoji stoji na mjestugdje je od godine 1868. stala stara seljačkakuća. Gosti se mogusmjestiti u četiri rustikalno opremljene sobe i li u jedanapartman. Pansion ima četiriponude- nočenje, nočenje s doručkom, polupansion ili punipansion. Sobe su dobile ime prema starim vrstama grožđa odnosno vinske loze: gutedel, zeleni silvanec, moravna i rumeni plavec. Anin apartman imenovan je po nekadašnoj kućanici. Dnevni borovak opremljen je s pokućstvom Anine dote. Gosti će uživati u domaćim jelima iz bakine kuharice i domaćim vinom bizeljčanom. Pansion Merkež okružen je s voćnjakom i okolinaće vas potpunosmiriti.

Lagana šetnja do 'repnic' (podrum napravljen iz pijeska) između vinske loze, otvoritće vam prekrasan pogled na Bizeljsko i dolinuSutle.  U blizini nalazi se i vinski podrum Istenič gdje možete degustirati vino ili različite pjenušce. Pansion Merkežnalazi se blizu Terma Čatež ili Terma Olimje, gdje se možetekupati, baviti s portom ili ići u wellness. Možete se odlućiti i za kratki izlet i pogledati grad Brežice, a usput još dvorac Brežice s muzejem.

Pansion Merkežnalazi se na jugoistočnomdijelu Slovenije, uzglavnucestu Brežice – Maribor, 40 km od Zagreba i 120 km od Ljubljane, između dva lječilišta- Terme Čatež i Terme Olimia.


 

Cijene:

Na osobu po danu: 

Noćenje s doručkom = 32,00 €

polupansion= 40,00 €


Popusti:

djeca do trećegodinegratis,

50 % za dijete do sedamgodina, akospava s roditeljima,

30 %  za dijete do dvanest godina na dodatnom ležaju


Doplata:

20% za singleuseu dvokrevetnoj sobi,

turistička taksa: 1,01€/ po danu/ odrasla osoba, djeca 7- 18 godina

0,50€/ po danu.

 

Adresa: Brezovica 16a, 8259 Bizeljsko, Slovenija

Mobi:  00386 31 699 146                                       


Brezovica 16a, 8259 Bizeljsko, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Čatež ob Savi