Apartmani Slovenija

Pansion Vitapark

Pansion Vitapark

  • 0 Stars.

Pansion Vitapark nalazi se u Laškem, u neposrednoj blizini Wellness parka Laško. U pansionu nude aktivan odmor, odlična jela, druženje i relaksaciju uz predivnu glazbu. Moći ćete se rekreirati na tenis terenu, bicikliranjem ili šetnjama po prekrasnim putovima kroz šumu. Ponuda pansiona Vitapark uključuje smještaj, kavarnu, restoran, ljetni vrt, prostoriju za piknike, dva tenis terena i organizaciju različitih događanja.

Gostima je na raspolaganju 8 soba odnosno 26 ležaja. Četiri sobe su dvokrevetne, tri sobe su četirikrevetne i jedna šestkrevetna, Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, satTV, internet i telefon. Iz svake sobe možete uživati u prekrasnom pogledu na obližnji park i šumu.

Ljubazno osoblje će vam pripremiti ukusna jela u njihovom restoranu, između ostalog i domaće njoke, štruklje, kruh, jela na žlicu i još bezbroj drugih specijaliteta.

U dodatnoj ponudi nude još 145 godina staru i preuređenu starinu zvanu Bajta, koja svoja vrata otvara vikendom od ranog proljeća do kasne jeseni, a otvorena je za sve koji vole dobru zabavu i druže se uz zvukove odlične glazbe i uz vatru iz kamina.

Dobrodošli!

Adresa: Zdraviliška 22, Laško, Slovenija

Tel.: 00386 37343316 (gđa.Anja)Zdraviliška 22, Laško, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Laško