Apartmani Split i okolina

Nidus Onei

Nidus Onei

  • 0 Stars.

Nidus Onei ekskluzivni je resort, koji se nalazi u Omišu. Na 1400m2 proteže se raj za turiste, budući da vam nude mir, privatnost, korištenje bazena, uživanje u prekrasnom krajoliku i luksuznom smještaju u tri vile - Verdun, Frzelin i Lugarin.

Villa Verdun ima dvije spavaće sobe , dvije kupaonice, veliku kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Najveća prednost vile Verdun svakako je velika terasa koja je urezana u prirodan kameni zid, te je pogodna za cjelodnevni odmor u hladu. Uz terasu nalazi se i vrt, pogodan za vaše kućne ljubimce.

Villa Frzelin sastoji se od velike kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, dvije komforne spavaće sobe i dvije kupaonice. Gosti mogu iz svih prostorija uživati u prekrasnom pogledu na more. Ispred kuće je velika kamena terasa , idealna za sunčanje. Iza kuće se nalazi skriveni kutak s vrtnim namještajem, gdje možete uživati u jutarnjoj kavi, a tijekom dana ohladiti se u sjeni i hladu.

Villa Lugarin je izgrađena u dalmatinskom stilu, ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom, dnevnim boravkom, dvije kupaonice i dvije velike spavaće sobe. Uz vilu nalaze se vrt i terasa koji su veći dio dana u sjeni obližnjeg stabla. Ispred vile nalzi se prava atrakcija - 2000 godina stari kameni stol i stolice koji su pripadali drevnom rimskom gradu.

Gosti svih triju vila mogu uživati u zajedničkoj sunčanoj terasi i bazenu.

Ville se može iznajmiti u cjelini, a možete iznajmiti samo dvije vile (u ovom slučaju treća vila se ne iznajmljuje), a u slučaju da iznajmite samo jednu, druge dvije su na raspolaganju ostalim gostima.

U svibnju i rujnu nude poseban popust za obitelji i starije osobe.

Dobrodošli u Nidus Onei -mjesto s kojeg ćete se vratiti osvježeni i spremni za sve buduće izazove!

Adresa: Put Baučića b.b., Omiš, Hrvatska

Mobitel: 00385 91 48 46 662 (g.Nikola)

Mobitel: 00385 982 210 220 (g.Ante)


Put Baučića b.b., Omiš, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Split i okolina
 Apartmani Split i okolina » Omiš