Apartmani Brač

Luxury Bol apartments

Luxury Bol apartments

  • 0 Stars.

Luxury Bol apartments nalaze se na otoku Braču, u gradu Bol, gdje možete naći i najlijepšu plažu Jadrana, Zlatni rat. Nadahnuće za njihovu opremu, vlasnik je dobio u moru i vjetru, jer je dugogodišnji jedriličar.

 

Luksuzni apartmani udaljeni su samo 200 metara od mora i šljunčane plaže, a svaki apartman ima prekrasan pogled na more i otok Hvar. Apartmani imaju klimu, besplatni Wi-Fi, satTV, DVD, LCD TV i balkon s pogledom na more.

 

 

U kući nalazi se 7 apartmana, sve od najvećeg  penthouse apartmana u samom vrhu kuće, pa do jednosobnih, 60 m2 velikih apartmana za 4 osobe, s jednom odvojenom spavaćom sobom i udobnim kaučem u dnevnom borovaku. Jedan apartman primjeran je za dvije osobe i pravo je ljubavno gnijezdo, gdje možete direktno iz kreveta uživati u prekrasnom pogledu na more.

 

 

Apartmani imaju vrhunski servis, jer ih čiste svaki dan, a ručnici i posteljina mjenjaju se prema vašim željama.

 

 

Parking je na raspolaganju uz kuću, a centar grada i prva pekara za ukusan doručak na balkonu s pogledom na more, samo su 300 metara udaljeni. Plaža i more samo su tri minute udaljeni od apartmana. Luxury apartments Eol odličan su odabir za obiteljski odmor, jer je sve jako blizu, a ujedno predstavlja i oazu mira i tišine.

 

 

Adresa: Ivana Gunduliča 2a, Bol, otok Brač, Hrvatska

Mobi: 00386 41806608

Tel.: 00386 31606608


Ivana Gunduliča 2a, Bol, otok Brač, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Brač
 Apartmani Brač » Bol