Apartmani Slovenija

Lokalna turistička zajednica Rogla Zreče

Lokalna turistička zajednica Rogla Zreče

  • 0 Stars.

U Lokalnoj turističkoj organizaciji Rogla- Zreče nudimo vam informacije i rezervacije smještaja za destinaciju Rogla- Pohorje, koja je puna prirodnog bogastva i kulturne baštine. Gostima u Zrečama nudimo informacije o atrakcijama, priredbama i drugoj turističkoj ponudi u općini Zreče i okolini. Isto tako organiziramo i izlete.

Destinacija Rogla- Pohorje udružuje Zreče, grad koji je stvoren s kovačkim čekićem, Slovenske Konjice, grad cvijeća i vina, Vitanje, grad tradicije, i Oplotnicu, grad s jedinstvenim prirodnim blagom.

Birati možete među bogatom ponudom smještaja, smjestiti se možete na turističkim farmama s bogatom tradicijom, gdje vam posluže s odličnom kulinariko mili pak odlučite za smještaj u jednom od brojnih apartmana ili u gostionicama sa sobama ili u kojem od hotela, koji nude udoblje kojeg želite. Uz to možete se i opustiti u termalnoj vodi, napuniti baterije s energijom prirodne ljekovite klime i pokusiti odabranu kulinariku s odličnim izborom vina.

Prekrasna priroda Zreškog Pohorja, istinita i domaća, još je lijepša uz gostoljubive i ljubazne mještanine. Interesantno okolinu možete upoznati  biciklom po biciklističkom putu  ili pješke. Pojetiti možete kojeg od brojnih muzeja: Muzej uskotračne željezničke pruge Poljčane – Slovenske Konjice – Zreče, Ošlakova kovačnica, Skomarska kuća, Vodovnikova zbirka na Skomarju, Kovačija Šrekl – Zajc,  Muzej 100 frankolovskih žrtava na Stranicah i izložba o arheološkom nalazištu na Brinjevoj Gori , Žičko kartuziju v Slovenskih Konjicah, spomen sobu Hermana Potočnika Noordunga u Vitanju, gospoštiju i park s periščem v Oplotnici

Dobro došli na Zreško Pohorje…

Adresa: Cesta na Roglo 11 J, Zreče, Slovenija

Tel.: 00386 3 759 04 70

Tel.: 00386 3 759 04 71

Fax: 00386 8 205 08 36


Cesta na Roglo 11 J, Zrece, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Rogla
 Apartmani Slovenija » Zrece
 Turističke agencije