Apartmani Slovenija

KUĆA SUPERIOR - ALPSKE SANJE Chalet****

KUĆA SUPERIOR - ALPSKE SANJE Chalet****

  • 0 Stars.

Samo nekoliko zavoja od prekrasne Lograske doline, u naručju šume na 1150 metara nadmorske visine, smjestilo se Imanje Ložekar.

Upravo na tom mjestu, u KUĆI SUPERIOR-ALPSKE SANJE Chalet**** vrijeme kao da je stalo, male stvari znače nam puno više, a drage osobe nam postaju još bliže.

Mjesto je idealno za sve vas koji ste aktivni na odmoru, ali i za vas koji se volite izležavati, za vas koji želite uživati u naručju partnera ili družiti se s prijateljima. 

Potrebno je samoda se prepustite ovo prekrasnoj prirodi i udobnosti samoga smještaja.

U prizemlju kuće se nalazi veliki prostor za druženje, kojeg krasi kamin, televizija i blagovaonica, koja je povezana s  potpuno opremljenom kuhinjom.

Masivnom stolu neće moći odoljeti obitelji željne pjesme, obiteljskih priča, dugih razgovora, smijeha i društvenih igara. 

Ovaj prekrasan stol jednostavno zove na druženje i zasigurno daje "ono nešto" ovom prostoru.Otvorite prozor, dopustite da vam gore ispričaju svoju priču, a vi samo gledajte i uživajte u šumu, mirisu i pogledu. 

Na prvom katu vas čekaju tri bračne sobe koje su opremljene i ručno oblikovane drvetom samoga mjesta, a upotpunjene modernim elementima te modernim TV-om. 

Na prvom katu se nalaze i dvije kupaonice te prekrasan kutić za djecu.

Vrhunac ponude je u wellness zoni koja se nalazi unutar same kuće, a sadrži infra in finsku saunu, masažnu kadu i tuš, svjetlosna terapija te terapija na biljnoj bazi. 

Svoje uživanje lijepo zaokružite buteljom vrhunskog vina, iz zavidne vinske kolekcije, koja vam stoji na raspolaganju.Logarska Dolina 27Other Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Logarska dolina