Apartmani Zadar i okolina

Kuća Denis

Kuća Denis

  • 0 Stars.

Apartman kuća Denis nalazi se u Zadru, samo 200 metara od mora i 3 km od centra grada. Gostima su na raspolaganji četiri apartmana.

Apartman za 4 osobe: prizemlje, dvije dvokrevetne sobe, opremljena kuhinja (štednjak, hladnjak, aparat za kavu) s blagovaonicom i dnevnim borovakom, kupaonica, satTV i terasa s namještajem ispred ulaza u apartman.

Apartman za 4+1 osoba: prizemlje, dvije dvokrevetne spavaće sobe, dnevni borovak s rastegljivom sofom i stolom te stolicama, satTV, opremljena kuhinja, kupaonica i terasa na dvorištu.

Apartman za 2+2 osoba: prizemlje, spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni borovak s bračnim krevetom, opremljena manja kuhinja, kupaonica i terasa na dvorištu.

Apartman za 2+2 osoba: Prvi kat, spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni borovak s bračnim krevetom i izlazom na terasu (namještaj, pogled na more), opremljena manja kuhinja, satTV i terasa na dvorištu.

Ispred kuće nalazi se vrt s pavilijonom i roštiljem, gdje možete pripremati odlične ručke ili večere. Parking je osiguran ispred kuće. Gostima je na raspolaganju i ekološko povrće is vlasnikova vrta. Dobrodošli!

Cijene:

Srpanj i kolovoz = 50 € odnosno prema dogovoru

Lipanj i rujan = 35 € odnosno prema dogovoru

Adresa: Dragutina Domjanića 27, Zadar, Hrvatska

Tel.: 00385 23331907 (HR)

Tel.: 0049 73135571 (NEM)Dragutina Domjanića 27, Zadar, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Zadar i okolina
 Apartmani Zadar i okolina » Zadar