Apartmani Slovenija

Kollmann Apartments

Kollmann Apartments

  • 0 Stars.


Apartmani Kollmann se nalaze u samom srcu stare gradske jezgre u Ljubljani. Kuća se nalazi uz Ljubljanicu i u blizini svih atrakcija u Ljubljani. Gostima nude smještaj u dva apartmana.

 

Apartman 1 ima divan bračni vodeni krevet na galeriji. Isto tako u apartmanu je dnevni borovak sa kuhinjskom garniturim (kuhalo za vodu, hladnjak, toaster, štednjak), blagovaonica i kauč koji se pretvori u udoban dodatni krevet. Apartmani ma prostranu kupaonicu sa tušem, također možete koristiti LCD TV, klima uređaj i WI-FI. Na upit u apartman dodaju i dječji krevet, a sobom možete dovesti i kućne ljubimce.

 

Cijena: 93 €/noć za dvije osobe, dodatna osoba = 20 €/noć

 

Apartman 2 može primiti 8 osoba i ima prekrasan pogled na Ljubljanicu. Glavna spavaća soba ima dva dupla kreveta, a manja spavaća ima dva pojedinačna kreveta. U zajedničkoj prostoriji je kuhinjska garniture, blagovaonica i dnevni borovak. Kuhinja je potpuno opremljena, u dnevnom borovaku je i rastegljiva sofa (dodatni ležaj za dvije osobe). WC i kupaonica su odvojeni, a u kupaonici je kada. Na raspolaganju su i perilica rublja, klima ,LCD TV i WI-FI. Na upit mogu dodati i dječji krevet, dobrodošli su i kućni ljubimci.

 

Cijena: 176 €/noć za do 6 osoba, dodatna osoba = 20 €/noć

Apartmane Kollmann nađete kod Šuštarskog mosta, a u blizini možete posjetiti tradicionalne i modern restorane i barove, no samo nekoliko minuta hoda i već ste na Prešernovom trgu. Posjetiti možete i Ljubljanski dvorac ili idete u šetnju do Plečnikove tržnice. Svakako vam neće biti dosadno! Dobrodošli!

 

Adresa: Cankarjevo nabrežje 27, Ljubljana, Slovenija

Mobi: 00386 51268288


Cankarjevo nabrežje 27, Ljubljana, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Ljubljana