Apartmani Slovenija

Imanje Lobic Malenca

Imanje Lobic Malenca

  • 0 Stars.

U skrivenom kutku Slovenije, uz rijeku Kupu, nalazi se imanje Lobič Malenca, koje nudi najam moderno opremljenih apartmana, za sve one koji ste umorni od svakidašnjice i posla, i želite odmor i relaksaciju, a isto tako odlična je za sve avanturiste i pretraživače.

Nalazi se u prekrasnoj prirodi općine Kostel, čiji krajolik dobro je poznat, jer sa svom nedirnutom prirodom, biljnim i životinjskim svijetom, neponovljiv je prirodni biser. Kad pričamo o ljepotama Kostela, prvo moramo spomenuti rijeku Kupu koja je jedna najčišćijih rijeka u Sloveniji. Imanje nalazi se u regionalnom parku Kupe i okružuju ga brojne prirodne i kulturne atrakcije koje morate posjetiti. Za one koji ste više u kontaktu sa svojim duhom i tjelom, odlična ideja za posjet su posebne energetske točke s litopunkturnim kamenjem.

Imanje Lobič otvoreno je kroz cijelu godinu, a apartmani su na raspolaganju individualnim turistima, obiteljima i zatvorenim grupama za proslave ili obrazovanja. Prema dogovoru i prethodnoj najavi, ljubazni domaćini će pripremiti doručak, ručak i večeru. Svim vašim željama s radošću će udovoljiti domaćica.

U prizemlju naći ćete gostionicu s jedinstvenom opremom, kojoj poseban čar daje krušna peć, gdje više puta u tjednu zamiriše svježe pećeni kruh.

Nakon raznih aktivnosti u okolini, na imanju čekaju vas tri moderno opremljena apartmana s pet ležaja i apartman s četiri ležaja i dodatnim dječjim krevetom. Svi apartmani su opremljeni s LCD TV, mini kuhinjom s hladnjakom i svom opremom, internetom i prostranom kupaonicom.

Na imanju nude različite gozbe, od lokalnih jela do jela prema vašem odabiru i naresce. Neka bude zabava za rođendan, vjenčanje, poslovni ručak ili ručak na izletu. Blagovaonica na imanju je, sa svom prostranošću i dodatnom ponudom, dovoljno velika i primjerna za sve prigode.

Poslužit će vam aperitiv, skuhati ručak prema vašim željama (o kojima se prethodno dogovorite) ili jednostavno odaberete jelo s menija.

 

Cijene:

Najam po osobi/krevet (zajednički ležaji odnosno podjela apartmana) = 20 €/noć

Noćenje s doručkom = 24 €/noć

Polupansion = 31 €/noć

Doručak = 4 €

Ručak/večera = 7 €

 

Djeca:

0-4 godina = besplatno

4-12 godina = - 30 %

 

Najam kompletnog apartmana = 75 €/noć*; za dva ili više noćenja = 65 €/noć*

*U tu cijenu nije uključena hrana, doplati se prema cjeniku prehrane po osobi

**Turistička taksa nije uključena u cijenu, a iznosi 1,01 €/dan za odraslu osobu i 0,50 €/dan za djecu 7 – 18 godina.

 

Van sezone moguć je najam KOMPLETNOG IMANJA već od 290 – 350 € na noć!!!

Ako želite poslati upit preko e-pošte, kliknite desno gore na >>Pošalji poruku<

 

 

Adresa: Grgelj 5, 1336 Kostel, Slovenija

Mobi: 00386 40210493


Grgelj 5, 1336 Kostel, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Črnomelj