Apartmani Dubrovnik i okolina

House&garden by the sea

House&garden by the sea

  • 0 Stars.

House and garden by the se nalazi se u Orebiću, uz samo more, na samoj plaži. Bujna vegetacija pruža sjenovit vrt, idealan za odmor i opuštanje. Ovaj vrt je jedan od rijetkih sačuvanih mediteranskih vrtova, karakterističnih za tipičnu kuću dubrovačkog područja.

Vrt pruža jedinstven godišnji odmor uglavnom zbog neuobičajeno bujnog mediteranskog raslinja, koje stvara sjenu, a brojni vrtni namještaj omogućuje odmor i opuštanje. Na rubu južne strane nalazi se soba sa kamenim namještajem i prekrasnim pogledom na more, susjedni otok Korčulu i okolne otoke.

 

Kuća je pogodna za 6+2 osobe,  ima dvije spavaće sobe i studio s kaučem na razvlačenje, dvije kupaonice, dnevni boravak i vrtnu terasu. Uz glavnu kuću je još manja kuća s kaminom te ložom s kamenim stolom pogodnim za objedovanje.

Kuća je jedna etaža, u prizemlju ćete naći: potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, moderno uređena kupaonica s jacuzzi tuš kabinom, ostava (veliki frižider, zamrzivač, perilica rublja). Na katu ćete pronaći prostranu spavaću sobu s bračnim krevetom i pogledom na cijeli vrt, pomoćnu spavaću sobu, kupaonicu i studio s kaučom na rasklapanje.

 

Dobro došli!

 

Adresa: Šetalište Kneza Domagoja 15, Orebić, Hrvatska

Tel. 00385 20713082

Mobi: 00385 914127000


Šetalište Kneza Domagoja 15, Orebić, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Dubrovnik i okolina
 Apartmani Dubrovnik i okolina » Orebić