Apartmani Bosna i Hercegovina

Hotel Telal

Hotel Telal

  • 0 Stars.

Posjetite i provedite nezaboravne trenutke u Sarajevu - gradu višestoljetne bogate istorije, ljubavi i različitosti, gradu u kojem se tradicija istoka i modernizam zapada spajaju u jedno.

Apartmani/hotel Telal je porodični hotel koji zrači toplom domaćom atmosferom a istovremeno  profesionalnom odnosu prema gostima (posjetiocima). Nalazimo se u najljepšem dijelu Sarajeva - Starom gradu, udaljeni tek 80-ak metara od čuvene Baščaršije,do koje laganom šetnjom stižete za 2-3 minute. Naša ponuda podrazumijeva noćenje sa doručkom, PDV, takse i osiguranje gostiju, WI-FI internet te parking mjesto koje je pod 24-satnim video i fizičkim nadzorom.

Osim kulturno-istorijskih, turističkih znamenitosti kao i gurmanskog užitka, u neposrednoj blizini Sarajeva nalaze se brojne planine, jezera, vodopadi, pećine i ostale turističke atrakcije za ljubitelje prirode - koje su izuzetno posjećene tokom cijele godine. Ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije i rado će pomoći u organizovanju izleta/obilazaka.

Cijene:

Jednokrevena soba = 50 €

Dvokrevetna soba = 40 €

Trokrevetna soba = 50 €

Apartman = 60 €

Naslov: Abdesthana br.4, Sarajevo, Bosna in Hercegovina

Tel.: 00387 33532125

Fax: 00387 33534441

E-mail: hotel.telal@gmail.com


Abdesthana br.4, Sarajevo, Bosna i HercegovinaOther Categories:
 Apartmani Bosna i Hercegovina
 Apartmani Bosna i Hercegovina » Sarajevo