Apartmani Slovenija

Hotel Raj

Hotel Raj

  • 0 Stars.

Hotel Manzato nalazi se u neposrednoj blizini (2 minute hoda) od lječilišnog parka, koji je središte kompleksa Terma Rogaške Slatine. Okružn je vlastitim parkom drveća i cvijeća među kojima su stazice do označenih energijskih točaka. U našom parku nalazi se i rekreacijski teren, stolni tenis i bućalište.

Hotel ima 42 ležaja u 2 ili 3 krevetnim sobama. Svaka soba ima tuš, wc i TV, a neke i balkon. U hotelu nalazi se i recepcija, restoran za 50 osoba s vanjskom terasom s pogledom na park i lječilište, vanjska terasa s ležaljkama, veća zajednička prostorija  s kaminom, bar, sauna aqua detox, prostorija za individualne terapije i masaže, dječja igraonica i čitaonica. Omogućen je i bežičan internet. Hotel ima i veliki parking na kojem može parkirati i nekoliko autobusa.

U hotelu isto tako su i prostorije za različite ezoterične radionice i obrazovanja, kraljevina zdravlja, kraljevina zvuka za zvučne kupke s gongom i kraljevina čakra za terapije s bojama. U donjim prostorijama hotela nalazi se "Duhovni Planetarni Center Ljubezni in Modrosti". Hotel poseban je zbog energije Harmonije i Mira.

Za Hotel Manzato značajna je vrhunska kakvoća usluge, odlična kulinarika, ekološka svijest i maksimalan unos osobne energije svih zaposlenika.

Cijene:
Noćenje s doručkom:
Do 3 dana: 45 €
Više od  3 dana: 35 €
Polupansion:
Do 3 dana: 48 €
Više od 3 dana: 40 €
Doplata za jednokrevetnu sobu: 12 €
Turistička taksa: 1,01 €

Cijene su za jednu osobu po danu. Studenti, umirovljenici i grupe imaju poseban popust! Djeca do 7 godina besplatno (spavaju s roditeljima), od 7 do 15 godina 50% popusta. Kućni ljubimci dobrodošli, doplata 5€ po danu.


Adresa: Partizanska 5, Rogaška Slatina, Slovenija

Tel.: 00386 3 5 816 140

Mob.: 00386 70 218 960


Ambroz pod Krvavcem 50, Cerklje na Gorenjskem, SloveniaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Cerklje na Gorenjskem
 Hoteli Slovenija