Apartmani Slovenija

Hotel Creina

Hotel Creina

  • 0 Stars.

Creina Hotel *** nudi vam savršen odmor u srcu Kranja, gdje imate na dohvatu ruke urbani gradski život, a ujedno i prekrasnu prirodu koja okružuje grad. Boravak u Hotel Creina je stvarno nešto posebno, jer je zgrada iznimno arhitektonsko remek-djelo, izgrađen u 1970, prema planovima poznatog slovenskog arhitekta prof. Edvarda Ravnikara, a hotel je stoga proglašen za povijesno-kulturni spomenik.

Hotel nudi 87 soba, dva apartmana i sobe za goste s invaliditetom. Svaka soba ima telefon, minibar, TV, Wi-Fi, tuš i sušilo za kosu. Hotel također ima restoran koji će vas zavesti sa svojim specijalitetima, no možete uživati i u predvorju hotela i na lijepim terasama.

Creina Hotel ima savršenu lokaciju, jer je samo 7 km od zračne luke, 25 km od glavnog grada, 17 km od skijališta i 29 km od poznatog turističkog i sportskog centra Bled. Možete se opustiti u ugodnim šetnjama uz riječni kanjon Kokre, tijekom vožnje biciklom (iznajmljivanje bicikla je moguće u hotelu), u istraživanju obližnjih polja i planina, a aktivni sportaši mogu planinariti na koji obližnji planinski vrh. Hotel zimi nudi posebne skijaške pakete.

Za sve dodatne informacije u vezi cijena i ostale ponude,  dostupni smo na kontaktima.

Adesa: Koroška cesta 5, Kranj, Slovenija

Tel.: 00386 42817511

Tel.: 00386 42817504

Web stranica: www.hotelcreina.si


Koroška cesta 5, Kranj, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Kranj