Apartmani Slovenija

Hostel Slovenj Gradec

Hostel Slovenj Gradec

  • 0 Stars.

Hostel Slovenj Gradec nalazi se u mirnom dijelu Ozara, ispod Rahtlovog vrha. Do centra grada Slovenj Gradca je samo 5 minuta hoda.

Gostima nude smještaj u modernim jedano-, dvo- i četirikrevetnim sobamai u četiri apartmana za 3, 4 ili 8 osoba. Sve smještajne jedinice imaju vlastitu kupaonicu, a jedan od apartmana primjerran je i za osobe na invalidskim kolicama. Svi apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju.

Na gornjem katu je zajednička kuhinja, a u prizemlju malazi se praonica. Gostima je također na raspolaganju prostorija za doručak i kuhinja.

U predvorju, gosti također mogu upotrebljavati internet ili posjetiti bar i uživati u sunčanoj terasi.

Hostel ima i dvije konferencijske dvorane, jednu za 250 ljudi, a drugu za 60. Obje dvorane su opremljena najnovijom AV tehnologijom.

Cijene:

Jednokrevetna soba: 22 € / dan

Dvokrevetna soba: 20 € / dan

Četirikrevetna soba: 17 € / dan

Apartman 2+2: 30 € / dan / osoba

Apartman 1 osoba: 33 € / dan

Grupa od 20 osoba: 14 € / dan * minimalno 2 noći

* Cijene uključuju krevet, posteljinu, ručnik, upotrebu Wi-Fi, korištenje kuhinje i parkinga

U svojoj ponudi nude i 'Partizanski dom', koji se nalazi u podnožju Male Kope. U neposrednoj blizini nalaze se skijaške staze, a  četirisjedežnica Kaštivnik udaljena je samo 180 metara. U ponudi imaju 66 kreveta, uglavnom krevete na kat, a na raspolaganju su i dvokrevetne sobe. Svaka soba ima umivaonik, a kupaonice i WC-i su u svakom katu. Dvokrevetne sobe s bračnim krevetima imaju vlastite kupaonice. Neke sobe imaju balkon. Restoran u kući nudi izvrsnu kuhinju,a zabaveiti se možete na asfaltiranom igralište (odbojka, košarka, nogomet, rukomet).

Adresa: Ozare 18, Slovenj Gradec, Slovenija

Tel.: 00386 28846290

Mobitel: 00386 51638323

Tel. (Partizanski dom Kope): 00386 28280020


Ozare 18, Slovenj Gradec, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Slovenj Gradec