Apartmani Slovenija

Hostel Radenci

Hostel Radenci

  • 0 Stars.

Učenički dom i hostel SŠGT Radenci djeluje u okviru škole koja već 50 godina školuje generacije za rad u turizmu. Hostel se nalazi u neposrednoj blizini autobusne stanice, u središtu zdraviliškog grada Radenci, poznatog po svojim mineralnim izvorima, koi su ime grada u obliku tri srca ponjeli u svijet. Rijeka Mira, granica između Prlekije i Prekmurja, zanimljiva je za vožnju čamcem, a iz desne na lijevu obalu može vas odvesti stari brod Iznad doline mineralnih izvora, rasprostiru se obronci Kapelskih brda koja nude prekrasan pogled na okolinu duž rijeke Mure.

Učenički dom SŠGT Radenci raspolaže sa 60 soba. Većina soba je dvokrevetnih, a neke su i trokrevetne. Toaleti su zajednički za 4 odnosno 6 soba. Svaka soba ima Wi-Fi.

Ukoliko se ikad nađete u Radencima, u hostlu vam pored noćenja u uređenim sobama, nude i duži borovak s doručkom, ručkom, užinom i večerom - prilagode se vašim željama i potrebama. Noćenje nude već za 16 € po osobi. Veće grupe dobiju i popust.

Gostima su na raspolaganju: fitnes, vanjsko igralište, multi-medija učionice i višenamjenska dvorana. Za rekreaciju možete iznajmiti sportsku dovranu u školi ili idete na kupanje u Zdravilišče Radenci.

Učenički dom u mreži je Youth Hostela. Članovi IYHF imaju 10% popusta na noćenja.

Adresa: Prisojna cesta 4, Radenci, Slovenija

Tel.: 00386 25669160, 00386 41 605 161Prisojna cesta 4, Radenci, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Murska Sobota
 Hosteli Slovenija