Apartmani Slovenija

Gostionica i motel kod Lešnika

Gostionica i motel kod Lešnika

  • 0 Stars.

Gostionica i motel kod Lešnika nalazi se na Dupleskoj cesti u Mariboru. Gostima nude odličnu uslugu restorana, motela i wellness centra.

Odlična ponuda restorana zadovoljit će sve ukuse i zahtjeve gostiju. Imaju dovoljno prostora za veće i manje događaje, poslovne i privatne sastanake, vjenčanja i proslave. Sa širokom ponudom hrane i finog vina, učinit će vaš posjet nezaboravan.

U motelu možete iznajmiti apartman za 4 osobe, 16 dvokrevetnih soba, 2 jednokrevetne sobe ili 3 četverokrevetne sobe. Na raspolaganju je i prostrani apartman za dvije osobe, posebno pogodan za mladence ili parove na romantičnom odmoru. Sve smještajne jedinice su potpuno opremljene.

Vital Spa Wellness će osigurati potpuno opuštanje vašeg tijela i duše. Postoje tri različita spa apartmana, koji su opremljeni s modernim saunama (finska sauna s kristalima soli i bojnom kromoterapijom, infracrvena i parna kupelj), udobnim krevetima, whirlpoolom ili jacuzzijem. Također možete uživati u masaži s eteričnim uljima ili klasičnoj masaži.

U neposrednoj blizini možete uživati u raznim aktivnostima, kao što su: minigolf, planinarenje, biciklizam, dječje igralište, jahanje, odbojka, tenis, a svake nedjelje pozivamo vas na jutarnje vježbanje sa zvučnim terapeutom Marjanom Zelenikom.

Dobrodošli!

Adresa: Dupleška cesta 49 (Brezje), Maribor, Slovenija

Tel: 00386 24712322


Dupleska cesta 49 (Brezje), Maribor, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Maribor