Apartmani u Srbiji

Čarobni Breg

Čarobni Breg

  • 0 Stars.

“Čarobni breg” nalazi se u srcu Parka prirode “Mokra Gora”, u jugozapadnoj Srbiji, na obroncima planine Tare. Centar je smješten na 1341m nadmorske visine, okružen šumama bijelog i crnog bora i brežuljcima obraslim u borovnice i divlje jagode.

Ono što “Čarobni breg” odvaja od uobičajenog ugostiteljskog enterijera, jesu zidovi pokriveni mozaikom od dasaka donesenih sa snimanja filma “Zavet” Emira Kusturice u 2 km udaljenom zaseoku Podivicje.

U ugostiteljskom delu 'Čarobnog brega' nalaze se: Recepcija, bar, restoran, biblioteka, lift. Bežicni internet je besplatan.
Pored samog “Čarobnog brega” nalazi se žičara (tanjir) koja povezuje naš objekat sa ski stazom “Iver”.
U ugostiteljskom djelu nalaze se 18 prostranih soba i 4 apartmana, u koje se može smjestiti 56 gostiju. Sve sobe imaju kupatilo i IPTV.
Na samo 10 km od “Čarobnog brega” nalazi se čuvena “Sarganska osmica”, kao i turstički kompleks “Drvengrad”, dom čuvenog reditelja Emira Kusturice.

Sport i aktivnosti

Skijanje

Planinarenje / Setnje

Park raspolaze sa 49,5 km obelezenih planinarskih/šetačkih staza.

Biciklizam

Za sada se mogu dobiti biciklisticke mape. Ukupna dužina staza je 100km. Staze povezuju Park prirode “Mokra Gora” sa Zlatiborom i Nacionalnim parkom “Tara”.

Adresa: Mokra Gora, Srbija

Tel.: 00381 31 315 22 00

Mobi: 00381 64 88 30 264Mokra Gora, SrbijaOther Categories:
 Apartmani u Srbiji
 Apartmani u Srbiji » Mokra Gora