Apartmani Slovenija

Camp Sobec

Camp Sobec

  • 0 Stars.

Kamp Šobec nalazi se izmešu rijeke Save Dolinke i manjim jezerom s otokom, u hladovini borove šume. Prisutstvo vode i drveća, pogled na Karavanke te lijepo uređene zelene površine stvarno daju jedinstven karakter jednom od najljepših kampova u Europi. Puno objekta i usluga za udoban borovak u prirodi, bezbroj mogućnosti za aktivno proživljavanje slobodnog vremena te idealna pozicija u samom srcu Gorenjske samo su dodatni razlozi za međunarodni ugled kampa najviše kategorije.

Camp Šobec najveći je kamp u Sloveniji i nudi 400 lijepo uređenih kamp mjesta s električnim priključkom na 15 ha površine. Ponos kampa su drveni bungalovi izgrađeni  alpskom stilu i nude najvišu kakvoću smještaja. Gostima je na raspolaganju prirodno kupalište s vodnim parkom, tenis tereni te tereni za odbojlu na mivki, minigolf i košarku.

Zbog svoje pozicije uz rijeku Savu, Šobec je popularan među ribarima i kajakašima, spuštanje s raftom iz kampa organizirano je svaki dan. Blizina Bleda, radovljice i Triglavskog narodnog parka poziva k otkrivanju prirodnih i kulturnih atrakcija Gorenjske.

Kamp Šobec- Vaš prostor u prirodi!

Cijena: možete pogledati na njihovoj web stranici

Adresa: Šobčeva cesta 25, Lesce, Slovenija

Tel.: 00386 4 5353 700


Sobceva cesta 25, Lesce, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Bled
 Kampovi Slovenija