Apartmani Slovenija

Camp Danica

Camp Danica

  • 0 Stars.

Kamp Danica *** nalazi se samo 100 metara od centra Bohinjske Bistrice, u mirnom i zelenila punom okruženju, uz rijeku Savu. Kamp i okolina pružaju savršenu relaksaciju, jer se nalazi u samoj prirodi, a opet dovoljno blizu trgovina, barova, aquaparka, restorana, ...

Kamp ima mjesta za do 700 gostiju, a na raspolaganju su mjesta u hladu, na suncu,  uz rijeku ili blizu područja recepcije i sportskih igrališta. Kamp je opremljen sa modernom kupaonicom, praonica rublja, stanicom za kampere, piknik prostorijom, električnim priključcima, a tu je i besplatni bežični pristup internetu. Kamp također ima teniski teren, teren za badminton i odbojku, stolni tenis,  dječje igralište i sportska dvorana.

Kamp također ima i bar Allo Allo bar i restoran Danica. U restoranu možete uživati u ukusnim tradicionalnim jela pripremljenima na moderan način. Ljeti također nude pripremu doručka i ručka.

Zima u kampu ...

Zimi vas u kampu očekuju grijane sanitarije, stanica za kampere, Wi-Fi i elektrika. Organiziran je i besplatan ski bus do skijališta i natrag. Svim gostima također nude popust pri kupnji skijaških karata. Osim u skijanju, možete uživati još u cross-country skijanju, nordijskom hodanju, sanjkanje, penjanje po ledu, klizanju, ... u prosincu organizirani su i različiti kulturni događaji i koncerti.

Cjenik:

Odrasli: od 8,5 € do 12,6 €

Djeca (7- 14 godina): od 6,4 € do 9,5 €

Dobrodošli!

Adresa: Triglavska 60, Bohinjska Bistrica, Slovenija

Tel.: 00386 45721702

Faks: 00386 45723330

Web stranica: www.camp-danica.si


Triglavska 60, Bohinjska Bistrica, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Bohinj
 Kampovi Slovenija