Apartmani Rab

Apartmani Zdenka

Apartmani Zdenka

  • 0 Stars.

Naša kuća već od 2012. godine ima certifikat Kvarner Family, a nalazi se samo 500 metara od starog grada Raba i 400 metara od plaže na 1. Padovi. Trgovina je udaljena 50 metara, a do centra mjesta je 400 metara. Očekujemo Vas sa dva potpuno opremljena apartmana. Svaki apartman ima vlastiti ulaz, klimu, SAT TV i Wi-Fi. Parking se nalazi u dvorištu. Kuća je okružena lijepim vrtom prepunim lijepih biljaka. Kamin je savršeno opremljen, a u vrtu je travnata površina s igralištem i zajednička terasa.

Studio apartman ima 22m2, kategoriziran je s tri zvjezdice, te je pogodan za dvije osobe. Balkon s pogledom na vrt i ribnjak idealan je za romantične večere uz svijeće. U studiju se nalazi i kuhinja, koja ima sve standardne sadržaje, kuhalo za vodu, toster i aparat za kavu. Dnevni boravak je također spavaća soba s krevetom 160x200cm. Kupaonica ima tuš, WC, blok i sušilo za kosu.

Apartman 2+2 ima 60m2, 4 zvjezdice i pogodan je za do 4 osobe. Spavaća soba je žute i bijele boje i ima krevet 160x200cm. Kuhinja, gdje se nalazi i izlaz na terasu vrhunski je uređena i ima, osim standardne opreme, kuhalo za vodo, toster, mikser i aparat za kavu. U dnevnom boravku nalazi se kauč na razvlačenje, pogodan za dvije osobe. U dnevnom boravku je isto izlaz na terasu, koja ima pogled na more i stari grad Rab. Kupaonica je opremljena sa tuš kabinom, WC, blok, perilicom rublja i sušilom za kosu.

Dobrodošli!

Adresa: Banjol 175 Banjol, otok Rab, Hrvatska

Mobi: 00385 996813327


Banjol 175, Banjol, otok Rab, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Rab
 Apartmani Rab » Banjol