Apartmani Dubrovnik i okolina

Apartmani Zaporat

Apartmani Zaporat

  • 0 Stars.

Apartmani Zaporat nalaze se u Dubi Pelješki, na poluotoku Pelješcu, u blizini grada Trpnja. Nalaze se na samoj plaži, na početku dugačke bijele plaže. Nude vam smještaj u pet komfornih, renoviranih apartmana s prekrasnim pogledom na more.


A1 2 + 2: 30 m2, prvi kat, posebni ulaz, krovna terasa s prekrasnim pogledom na more, spavaća soba, potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica sa dva kreveta (ili jedan bračni), kuponica, TV, klima uređaj.

A2 2 + 0: 24 m2, prvi kat, zaseban ulaz, terasa s prekrasnim pogledom na more, dnevni boravak s kuhinjom i bračnim krevetom, kupaonica, TV, klima uređaj.

A3 2 + 2: 30 m2, prvi kat, posebni ulaz, terasa s pogledom na more, spavaća soba, kuhinja / blagovaona s dva odvojena kreveta (ili jedan bračni), kupaonica, TV, klima uređaj.

A4 2 + 2: 30 m2, drugi kat, poseban ulaz, terasa koja se dijeli sa susjednim apartmanom, spavaća soba s bračnim krevetom, kuhinja / blagovaonica s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kupaonica, TV, klima uređaj.

A5 4 + 1: 45 m2, drugi kat, poseban ulaz, terasa koja se dijeli sa susjednim apartmanom, mala terasa (koja ide iz spavaće sobe), s pogledom na more, spavaća soba, spavaća soba s dva odvojena kreveta, kuhinja / blagovaonica s kaučem za dodatnu osobu, kupaonica, TV, klima uređaj.

Kuća je dostupna automobilom, a gosti imaju roštilj, a mogu se osvježiti i u malom bistrou u prizemlju kuće, koji uglavnom služi posjetitelje na plaži.
Trgovina je udaljena 10 km od apartmana, kao i tržnica, ambulanta i luka. Zračna luka Dubrovnik udaljena je 147 km.


Također možete pogledati više na njihovoj web stranici.


Dobrodošli!


Adresa: Porat 15 - Duba Pelješka, Trpanj 20240, Pelješac, Hrvatska
Tel.: 00385 20421391
Mobi: 00385 981677877


Porat 15 - Duba pelješka, Trpanj 20240, Pelješac, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Dubrovnik i okolina
 Apartmani Dubrovnik i okolina » Pelješac