Apartmani Split i okolina

Apartmani Vis Talez

Apartmani Vis Talez

  • 0 Stars.

Apartmani Vis Talež nalaze se u obnovljenom zaseoku Talež, na otoku Visu. Talež se nalazi na 220 metara nadmorske visine, okružen je čempresima i borovom šumom i pruža prekrasan pogled na more i susjedne otoke. Obnova zaseoka traje od 2000. godine, a vlasnici žele da  dobije svoj izvorni izgled, dok će unutrašnjost zgrada biti opremljena na moderan način. Gostima je na raspolaganju potpuna intima, mir i tišina. U zaseoku su tri apartmana - Luci, Nona i Pere.

Svaki apartman je pogodan za 4 osobe, svaki ima 60m2, dvije spavaće sobe, kuhinju, kupaonicu, klimu, TV i balkon. Svaki apartman se nalazi u svojoj kući, a predviđeno je da ga iznajme tri obitelji ili grupu prijatelja (do 12 ljudi).

Za sve goste je također predviđeno korištenje kuće (40m2),  namijenjene za druženje i koja je opremljena sa SAT TV, barom, računalom i otvorenim kaminom. Okolina apartmana je ukusno uređena, gosti imaju na raspolaganju korištenje bazena i kamin. Do Taleža može se pristupiti autom (makadamom), a također je moguće dogovoriti za dnevnu dostavu hrane iz grada.

Dobrodošli u Talež!

Adresa: Talež bb, 21480 Vis, Hrvatska

Mobi: 00385 915041282


Talež bb, 21480 Vis, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Split i okolina
 Apartmani Split i okolina » Otok Vis