Apartmani Krk

Apartmani Vilaveja

Apartmani Vilaveja

  • 0 Stars.

Apartmani Vilaveja se nalaze na otoku Krku, točnije u mirnoj sporednoj ulici nedaleko od centra grada Krk i predivnih plaža.

U ponudi imaju 2 moderno namještena i prostrana apartmana za 5 osoba (4+1) koji imaju svaki po 2 spavaonice, potpuno opremljenu kuhinju, kupaonu, terasu, klimu i sat TV. Gostima svakog apartmana su na raspolaganju po dva parking mjesta ispred kuće, tuš na vrtu, besplatna posteljina, ručnici te kuhinjske krpe. Apartmansku kuću od centra grada dijeli samo 100 m, gdje se nalaze tržnica, samo poslužna trgovina, pekara, pošta, mjenjačnica, kafići, diskoteke,... Fitnes studio je udaljen 20 m. Šetnja do gradske plaže sa svom sportskom i dječjom ponudom je duga 200 m, isto tako i do plaže sa prirodnom sjenom borova, 400 m od apartmana možete pronaći i nekoliko divljih plaža i usamljenih zaljeva. Do FKK plaže je 800 m.

Ugostitelji vam pri posjeti nude pomoć pri izboru lokalnih restorana sa mediteranskom hranom, popust pri iznajmljivanju brodića, skutera,... Nude vam i prijevoz od aerodroma do apartmana


Cijena na upit.


Adresa: Ulica Bartula Kašića 1, Krk, Hrvatska

Mob. (Slo): 00386 41 388 874

Mob. (Cro): 00385 98 714 936

 


Ulica Bartula Kašića 1, Krk, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Krk
 Apartmani Krk » Krk