Apartmani Korčula

Apartmani Veselka in Marina

Apartmani Veselka in Marina

  • 0 Stars.

U maloj Uvali Račišće kod grada Lumbarda nalaze se apartmani Veselka i apartmani Marina, koji su baš bili renovirani i moderno su opremljeni. Ispred kuće uređen je parking, a u Lumardi možete pronaći sve ostale stvari koje trebate za dobar i bezbrižan odmor. Okolina pruži vam puno mogućnosti za rekreaciju i omogućava vam da se potpuno opustute. Isto tako dobra je i ponuda za djecu. U svojo ponudi imaju 9 apartmana na dvije lokacije.
Apartmani Veselka raspolažu s 7 apartmana i dvije sobe. Apartman A1 (2+2), apartman A2 (2) i apartman A3 (4+2) nalaze se u prizemlju. Na prvom katu možete naći apartmane A4, A5, A6 i A7 koji su primjerni za 4 osobe (2+2). U prvom katu nalaze se i sobe koje imaju TV, klimu i kupaonicu.
Apartmani Marina imaju 2 apartmana. Apartman M1 s pogledom na more za 5 osoba (4+1) i apartman M2 isto tako za 5 osoba (4+1).
Svi apartmani imaju klima uređaj, osiguran parking, sat TV, bežični internet, terasu s pogledom na more i što je najbitnije u neposrednoj su blizini mora.
Ako poželite, domaćin će vam pripremiti nezaboravne doživljaje, kao što je lov na hobotnice, ribarenje i traženje podmorskih atrakcija. Svi oni koji se žele odmoriti i opustiti, prepustiti će vas unutrašnjem miru i spokojstvu uz more.

Adresa: Lumbarda, otok Korčula, Hrvatska

Molimo vas da nas kontaktirate mailom (pošalji poruku).


Lumbarda, otok Korčula, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Korčula
 Apartmani Korčula » Lumbarda