Apartmani Rab

Apartmani Tina

Apartmani Tina

  • 0 Stars.

Apartmani Tina smješteni su u mjestu Banjol na otoku Rabu, u neposrednoj blizini prekrasne pješčane plaže. Gostima nude smještaj u apartmanima za 4 osobe i u sobama.

Apartmani *** su kompletno namješteni, svaki sa dvije spavaće sobe (svaka s vlastitom kupaonicom), kuhinjom i balkonom s prekrasnim pogledom. Apartmani su također opremljeni s klima uređajem i satelitskom TV.

Sobe su dvokrevetne (moguće dodati još jedan ležaj), svaka sa svojom kupaonicom, hladnjakom i balkonom s pogledom na more. Domaćini mogu pripremiti i doručak.

Gosti mogu koristiti parking, a ukoliko imate čamac, na raspolaganju je i vez u marini. Kuća je samo nekoliko metara udaljena od prekrasnih plaža, a u neposrednoj blizini su restorani, trgovine, mjenjačnica, također je moguće iznajmiti čamac.

Vlasnici imaju u ponudi i kuću "Hacienda Tina", koja se nalazi na brdu, u mirisnoj borovi šumi i ima prekrasan pogled na more i grad Rab. Možete iznajmiti potpuno opremljene apartmane, koji su namjenjeni za one koji žele odmor bez buke i gužve.


Dobrodošli!

Adresa: Banjol 147, Rab, otok Rab, Hrvatska

Tel.: 00385 51721703

Mobi: 00385 917522422


Banjol 147, Rab, otok Rab, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Rab
 Apartmani Rab » Banjol