Apartmani Crna Gora

Apartmani Šouc

Apartmani Šouc

  • 0 Stars.

Apartmani nalaze se u obiteljskoj vili. Vila u  mediteranskom stilu nalazi se u predgrađu blizu Tivata, u mirnoj okolini i samo nekoliko metara od mora. Svaki apartman ima svoj ulaz, kuhinju i kupaonicu s WC-om, mikrovalnu pećnicu, hladnjak, sat TV i klimu. Apartmani imaju sve što trebate za bezbrižan odmor. Najbliža trgovina udaljena je 15 minuta hoda, a restoran samo 100 metara od vile. Roštilj se nalazi u dvorištu, gdje vam gostoljubiv domaćin može pripremiti meso, ribu I školjke. Parking je osiguran na dvorištu u hladovini. Topla klima i gostoljubivost mještana pomoći će vam da se potpuno opustite i odmorite. Na raspolaganju su vam različiti izleti, rent a car, taxi, a možete i narućiti hranu iz restorana u apartman.

Apartmani imaju veliku terasu s prekrasnim pogledom na otoke Božja milost i Boka Bay. Kuća se nalazi  8 km od zračne luke Tivat. Vlasnik apartmana može vas pričekati s autom i na kraju odmora odvesti natrag do luke. Na vaš zahtjev može vas odvesti i do trgovine.
Gosti su uvijek dobrodošli, preduvjet je samo rezervacija apartmana I 30% avansa. Pomoći će vam dobiti najugodnije avionske karte preko agencije.

Na raspolaganju su vam sljedeći apartmani:

*Apartman 1 ima jednu sobu i dva ležaja

*Apartman 2 ima jednu sobu i tri ležaja

*Apartman 3 ima dvije sobe i četiri ležaja

*Apartman 4 ima tri sobe i šest ležaja

*LUX apartman

U svaku sobu mogu dodati još dodatni ležaj za djecu- uz doplatu 5-10€

Više slika možete pogledati na njihovo web stranici (desno gore)

Cijene: prema dogovoru.

Adresa: Kaludjerovina b.b., Radovići,Tivat, Crna Gora

Tel.: 00382 32 677 017

Mob.: 00382 69 640 955


Kaludjerovina b.b., Radovići,Tivat, Crna GoraOther Categories:
 Apartmani Crna Gora
 Apartmani Crna Gora » Tivat