Apartmani Slovenija

Apartmani Snežna Plaža

Apartmani Snežna Plaža

  • 0 Stars.

Nov i moderno opremljen apartman Snežna plaža nalazi se u neposrednoj blizini skijališta u Kranjskoj Gori (kod hotela Larix) i idealan je za obitelji s malom dijecom. Funkcionalan raspored prostorija i moderna oprema omogućavaju udoban i komforan borovak u apartmanu u kojem vam ništa neće nedostajati. Pogled usmjeren je na brda i planine u okolini, a vide se i skijalište i centar sela.

Prostran apartman s dva balkona primjeran je za 6 osoba. Kuhinja i dnevni borovak povezani su tako da je lakše proživjeti cijeli dan zajedno. Zabava je osigurana, možete gledati omiljene serije preko digitalne mreže na LCD TV ili pogledati film na DVD/DIVX ili pak korisiti internet. Spavaća soba opremljena je s dva kreveta (2x ležište 160x200). Skije i ostalu skijašku opremu možete pospremiti u spremnicu koja se nalazi u podrumu. Parking je osiguran na zaštitenom parkingu kraj glavnog ulaza u kuću.

Zbog izuzetne lokacije apartmana, na odmoru nećete trebati auta. U neposrednoj blizini apartmana su igrala za djecu, centar s dučanima, pošta, banka, dom zdravlja i različite gostionice i restorani.

Za više informacija posjetite našu web stranicu (desno gore).

Adresa: Borovška cesta 101, Kranjska Gora, Slovenija

Mob.: 00386 41 248 212

Mob.: 00386 41 607 747


Borovška cesta 101, Kranjska Gora, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Kranjska Gora