Apartmani Dubrovnik i okolina

Apartmani Slavica

Apartmani Slavica

  • 0 Stars.

Apartmani Slavica nalaze se na velikoj parceli od 600 m2, koja je udaljena od mora oko 30 metara i pruža prekrasan pogled na more. Nalaze se u gradu Pomena na otoku Mljetu. Centar grada udaljen je oko 100 metara. U ponudi su apartmani za iznajmljivanje tijekom cijele godine, a njihova atmosfera omogućuje vam potpuno opuštanje. U ponudi su četiri apartmana. Parking je osiguran.

Apartman 1 (2+2): uključuje spavaću sobu s bračnim krevetom, spavaću sobu s jednim krevetom i pomoćnim ležajem, kuhinju i blagovaonicu, potpuno opremljenu kupaonicu, Wi-Fi i balkon s pogledom na more. Prostorije su klimatizirane.

Apartman 2 (4+0): dvije dvokrevetne spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom, Wi-Fi, kupaonica i balkon s pogledom na more. Prostorije su klimatizirane.

Apartman 3 (2+1): spavaća soba s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem, Wi-Fi, potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica, kupaonica i balkon s pogledom na more. Prostorije su klimatizirane.

Apartman 4 (2+1):  spavaća soba s bračnim krevetom i dva pomoćna ležaja, opremljena kuhinja s blagovaonicom, Wi-Fi, kupaonica i balkon s pogledom na more. Prostorije su klimatizirane.

Dobrodošli!

Adresa: Pomena 10B, otok Mljet, Hrvatska

Tel.: 00385 20744147

Mobi.: 00385 915337420


Pomena 10B, otok Mljet, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Dubrovnik i okolina
 Apartmani Dubrovnik i okolina » Otok Mljet