Apartmani Slovenija

Apartmani Rožič

Apartmani Rožič

  • 0 Stars.

 U Kranjskoj Gori se gotovo na samom skijalištu nalaze apartmani Rožič. Pozicija kuće je odlična, jer vam neće biti potrebno nositi skijaške opreme, a isto tako ispred kuće nalazi se parking. Gostima nude smještaj u dva apartmana:

Apartman 1** nalazi se u prizemlju i ima pogled na skijalište (a ljeti na pašnjake), primjeran je za 2+2 osoba. U apartmanu je predsoblje, dnevni borovak s potpuno opremljenom kuhinjom (hladnjak, pećnica, ploća, mikrovalna pećnica), stolom i stolicama te rastegljivom sofom, spavaća soba, kupaonica, prostorija za skijašku opremu, KTV LCD i videofon.

Apartman 5** isto tako primjeran je za 2+2 osoba, nalazi se na prvom katu, ima pogled na skijalište, a ljeti na pašnjake. U apartmaju ćete naći predsoblje, dnevni borovak s potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom i rastegljivom sofom. U apartmani nalaze se i spavaća soba, kupaonica, balkon, prostorija za skijašku opremu, KTV LCD i videofon.

Trgovine, poštu, banku, dom zdravlja, barove i hotel naći ćete od 100 do 200 metara od apartmana. U hotelu imaju mogućnost plivanja u bazenima, saune, masaža i odličnih gurmanskih večera.

Dobrodošli!

Adresa: Borovška cesta 101, Kranjska Gora, Slovenija

Mobi: 00386 41792494

Mobi: 00386 41917167


Borovška cesta 101, Kranjska Gora, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Kranjska Gora