Apartmani Kvarner

Apartmani Maslina

Apartmani Maslina

  • 0 Stars.

Apartmani Maslina **** nalaze se u gradu Crikvenica, a gostima nude  nezaboravano i bezbrižan iskustvo u svojim apartmanima i restoranu. Objekt se nalazi 700 metara od mora i nudi prekrasan pogled na more. Gosti mogu koristiti bazen, zajedničku terasu, jacuzzi i sauni.

Apartmani 1, 2, 3 i 4 su za 2+2 osobe. Svaki apartman je kompletno namješten, ima kuhinju sa blagovaonicom i dnevnim boravkom s dva pomoćna ležaja, balkon s pogledom na more, kupaonicu, klima uređaj, satelitsku TV i internet.

Apartmani 5 i 6 su pogodni za 4+1 osoba, svaki s dvije spavaće sobe, kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, kupaonicom, balkonom s pogledom na more, sat TV, klima uređajem i internetom.

Apartmani 7 i 8 su studio apartmani za dvije osobe, imaju bračni krevet, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, kupaonicu, terasu s pogledom na more, klima uređaj, satelitsku TV i internet.

Gosti također mogu koristiti osigurano parkiralište. Kuća je udaljena od mora 700 metara, tako da vlasnici nude svojim gostima uslugu prijevoza na bilo koju plažu u gradu (24 sati dnevno).

Vlasnici također nude mogućnost noćenja s doručkom ili polupansion, jer imaju i restoran koji poslužuje izvrsnu kuhinju i osvježavajuća pića.

U Kačjaku, u neposrednoj blizini Crikvenice, možete iznajmiti apartman za 7+2 osobe. Apartman je u potpunosti namješten i nudi prekrasan pogled na more.

Dobrodošli!

Adresa: Židine 71, Crikvenica, Hrvatska

Mobi: 00385 912532706

Mobi: 00385 912427999


Židine 71, Crikvenica, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Kvarner
 Apartmani Kvarner » Crikvenica