Apartmani Zadar i okolina

Apartmani Martina

Apartmani Martina

  • 0 Stars.

Apartmani: A1 / 5 + 1, A2 / 4 + 1, Studio 2 + 1

Udaljenost od plaže: 30 metara

Udaljenost od centra mjesta:
u neposrednoj blizini


Apartmani Martina smješteni su na otoku Ugljanu, u
kraju Ceprljanda, u blizini plaže. Ima tri apartmana sa A2 / 4 + 1, A1 / 5 + 1 i studio 2 + 1. Svi apartmani su potpuno opremljeni, što će vam omogućiti da se osjećate kao kod kuće. Studio apartman je potpuno nov i primi do 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 djece.

Svi apartmani imaju: Balkon / terasu, kuhinju, spavaću sobu, posteljinu, ručnike i wi-fi. Veći apartmani 4 + 1 i 5 + 1 također imaju klimu. Prvi apartman ima veliku terasu od 12 m2 s prekrasnim pogledom na more. Drugi apartman ima terasu od 10 četvornih metara, s pogledom na more. Studio apartman ima kuhinju, bračni krevet, kupaonicu, sat TV, klimu i internet. Tu je i parkiralište i vrtni roštilj. Najbliža plaža udaljena je samo 30 metara. Po dogovoru, vlasnici dogovoriti prijevoz iz i do zračne luke u Zadru.

Plaža u blizini kuće ima prirodni hlad. Pristup vodi uređen je i savršeno pogodan i za malu djecu ili starije osobe. Netaknuta priroda, lijepa okolina i kristalno čisto more ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Ceprljanda je miran gradić gdje nema puno prometa, ali ima trgovina, barova, restorana i tržnica. Zbog male veličine grada zajamčeni su tihi i miran odmor.

Otok Ugljan nalazi se nasuprot Zadra, a do ovog mjesta možete doći do jedne od čestih trajektnih linija. Zbog velike količine mediteranskog ribanje, bora, maslina i smokava, koji se nazivaju zeleni otok. Najpoznatiji od grada, koji se nalazi u istočnom dijelu otoka Preko, Kali, Kukljica i Ugljan, međutim. Zapadni dio nema veće gradove i uglavnom je nenaseljen i stoga je pogodan za istraživanje, hodanje, biciklizam, ...

Mnoštvo plaža, skrivenih uvala i prekrasnih krajolika su tipične otoku Ugljanu, prirodne ljepote uz nju možete staviti veliku domaću hranu da ga pripremiti u jednom od brojnih restorana na otoku.
 

Dobrodošli u Ugljan!

 

Adresa: Brodarica 24, otok Ugljan, Hrvatska
Mobi: 00385 915647290


Brodarica 24, otok Ugljan, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Zadar i okolina
 Apartmani Zadar i okolina » Otok Ugljan