Apartmani Crna Gora

Apartmani Marković Filo

Apartmani Marković Filo

  • 0 Stars.

Donja Lastava mali je grad pokraj grada Tivat koji ima dugogodišnju tradiciju i kulturu starih Tivačana, u malom zaljevu, ukrašenim kamenim kućicama i brodicama. Obala u dužini 2 km puna je prelijepih plaža.

Apartmai nalaze se 40 metara od mora i to nudi mogućnost atraktivnih šetnja uz plažu koja je iz razlićitih struktura, sve od kamenja, pijeska i betona i zadovoljava svačiji ukus. Ambijent je vrlo prijatan, bez prometa u okolini, tako da je primjeran i za djecu. Samo nekoliko minuta hoda uz plažu nalaze se barovi, konobe i restorani, gdje možete uživati u odličnoj mediteranskoj kuhinji. Na raspolaganju su 4 apartmana, od toga troje četverokrevetnih, a jedan dvokrevetni studio apartman. Svi apartmani moderno su opremljeni, svaki ima modrno opremljenu kuhinju, kupaonicu i terasu. Apartmani su okruženi zelenilom i to omogućava užitak u hladovini u vrućim danima.

*Apartman A1 ima 45m2, nalazi se u prizemlju i ima 2 spavaće sobe za 2 osobe, kuhinju, kupaonicu i terasu. Apartman opremljen je klimom, sat Tv-om i bežičnim internetom.

*Apartman A2 nalazi se u prvom katu i ima 2 spavaće sobe, potpuno opremljenu kuhinju, dnevni borovak i blagovaonicu, kupaonicu s perilicom rublja i terasu. Apartman je klimatiziran, ima LCD sat TV,  DVD player i bežični internet.

*Apartman A3 (2+1) ima 20m2 i to je studio apartman koji se nalazi u prizemlju. Ima kupaonicu i terasu, u zajedničkoj prostoriji su kuhinja, blagovaonica i spavaća soba (1 francuski ležaj+ fotelja koja se razvlaći). Apartman je klimatiziran, ima sat TV i bežični internet.

*Apartman A4 nalazi se u prvom katu i ima 2 dvokrevetne spavaće sobe. Svaka soba ima svoju terasu. Apartman ima i kuhinju s blagovaonicom, kupaonicu, sat TV, klimu i bežični internet.

U dvorištu kuće nalazi se veliki parking. Gostima koji dođu do Tivata avionom ili autobusom nudimo GRATIS prijevoz do apartmana. Okolina apartmana vrlo je zanimljiva, puna sportskih terena, a pored toga nude vam i izlete s malim brodom do Boke Kotarske i drugih destinacija. U neposrednoj blizini nalaze se tenis tereni i tereni za košarku, golf, park, obala Donja Lastava i veliki supermarket.

Cijena: prema dogovoru
 

Adresa: Marković Filo, Donja Lastva bb, Tivat, Crna Gora

Tel 1.: 00382 32 684 786

Tel 2.: 00382 69 089 541

Tel 3.: 00382 69583116


Marković Filo, Donja Lastva bb,Tivat, Crna GoraOther Categories:
 Apartmani Crna Gora
 Apartmani Crna Gora » Tivat