Apartmani Zadar i okolina

Apartmani Kisegi

Apartmani Kisegi

  • 0 Stars.

Zamislite da ste pronašli mjesto gdje se samo na nekoliko četvornih kilometara nalazi bezbroj uvala s kristalno čistim morem, prekrasnim plažama, pješačke i biciklističke staze, kulturno-povijesni spomeniki, a s druge strane, grad s mnogo štandova, restoranima, barovima i trgovinama, gdje možete naći ponešto za svakoga ...

Zamislite također da ste pronašli takvo mjesto, a postoje i apartmani, gdje će vas ljubazni vlasnici dočekati raširenih ruku i ponuditi Vam odmor u svojim potpuno opremljenim apartmanima, koji su namjenjeni za 2+1, 3+2 i 4+1 osobe.

Naravno, svi apartmani su moderni, imaju potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonicu, jednu ili više spavaćih soba, klima uređaj, sat, internet TV i naravno terasu s pogledom na more. Svi njihovi gosti također mogu koristiti i parkiralište, roštilj u vrtu i zajedničku terasu u vrtu. Apartmani su udaljeni od plaže samo 200 metara, od trgovine 50 m i od centra grada 1km.

A sada zamislite da su vlasnici tih apartmana tako uvjereni da će vam se sviđati kod njih, da su za vas u mjesecu svibnju ponudili najam apartmana za samo 10 €/osobu/dan, i to samo zato da se svojim očima uvjerite kako su njihovi apartmani i njihov otok divna ponuda za odmor!

Rezervacije: 00385 993160440

Adresa: Žitarice XVIII 8, Vir, Vir Otok, Hrvatska

 


Žitna XVIII 8, Vir, otok Vir, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Zadar i okolina
 Apartmani Zadar i okolina » Otok Vir