Apartmani Dubrovnik i okolina

Apartmani Indira

Apartmani Indira

  • 0 Stars.

Apartmani Indira nalaze se na samom kraju poluotoka Pelješca, u središtu sela Lovište. Nude vam boravak u novoj zgradi, u četiri klimatizirana apartmana i dvije sobe.

Studio apartman 1 (max 2 osobe) ima 20 m2, a sastoji se od spavaće sobe, kuhinje s hladnjakom, sat TV, kupaonice s WC-om i terase.

Apartman 2 (max 5 osoba) ima 35 m2 i sadrži spavaću sobu s tri kreveta, potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu, SAT TV, kupaonicu s tuš kabinom i terasu.

Apartman 3 (max 6 osoba) ima 70 m2 i ima zaseban ulaz. Sadrži dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s tušem, odvojenu i potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu, sat TV i balkon u svakoj sobi s pogledom na more.

Apartman 4 (max 4 osobe) ima 50 m2, a sastoji se od dvije spavaće sobe, odvojene kuhinje, satelitske TV, kupaonice i terase.

Dvije sobe sadrže bračni krevet, dodatni ležaj za dijete do 5 godina i vlastitukupaonicu.

Svi gosti mogu koristiti besplatni internet, vrt i vanjski roštilj. Vlasnici vam nude i kupnju organski uzgojenog povrća i maslinovog ulja i mogućnost organiziranja izleta na vikend . Apartmani su udaljeni od mora 50 metara, a u blizini su i trgovina, barovi, restorani i pošta.

Dobro došli u apartmane Indira!

Adresa: Lovište BB, Pelješac, Hrvatska

Tel.: 00385 20 718 018

Mobi: 00385 98 923 9456


Lovište BB, Pelješac, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Dubrovnik i okolina