Apartmani Slovenija

Apartmani i sobe u mlinu

Apartmani i sobe u mlinu

  • 0 Stars.

U donjoj Vipavskoj dolini, uz granicu sa Italijom, u gradu Orehovlje, nalazi se šest apartmana u zgradi nekadašneg mlina. Zgrada stoji kraj brane na rijeci Vipavi, tako da svi apartmani imaju pogled na slap, koji pada preko brane. Na zgradi ohranjen je vodenički kotač. Šuštanje vode vrlo je opuštajuće i zbog toga je boravak U mlinu primjeran za sve koji žele odmor u prirodi.

Apartmani su različitih veličina, dvokrevetni i četverokrevetni. Ulaz u apartmane je zajednički. Svaki apartman ima spavaću sobu- dnevni boravak s mini kuhinjom, a posebice još kupaonicu i WC. Četiri apartmana imaju okna s francuskim balkonom, a jedan ima i verandu. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju s posuđem, hladnjakom, napom, električnim štednjakom te koritom za pranje suđa. Apartmani imaju i klimatski uređaj, grijanje, digitalni TV, bežični internet, stol i stolice, posteljinu, noćni ormarić, ormar, ormarić za TV te ogledalo. Dva apartmana imata i rastegljivu sofu (sofa-krevet). Kupaonica opremljena je sa običnom i masažnom tuš kabinom, fenom, umivaonikom, ogledalom, WC i ormarićem.

Apartmani i sobe U mlinu različitih su boja, tako da su apartmani u svijetlo plavoj, žuti, zeleni, naranđasti, ljubičastoj te ružičastoj boji. Gosti imaju i osiguran parking za šest auta. Kontinentalni doručak si gosti posluže sami u apartmanima jer je već pripremljen.

Adresa: Orehovlje 14, Miren - Kostanjevica, Slovenija
Tel.:  00386 5 395 44 90     
Fax.: 00386 5 395 44 91
Mob.: 00386 41 978 132     
GSM (I).: 0039 345 816 04 72     


Orehovlje 14, Miren - Kostanjevica, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Nova Gorica