Apartmani Hvar

Apartmani Hvar Jelša

Apartmani Hvar Jelša

  • 0 Stars.

Apartman 1(4+0) ; 2 dvokrevetne sobe (1 soba mogući odvojeni kreveti), kuhinja, dnevni boravak, kupatilo, velika terasa. Kuhanje na plin i struju. Apartman je klimatiziran, ima satelitsku TV, bežični internet, perilicu suđa i perilicu rublja. Smješten je na drugom katu. Pogled se pruža prema vrtu i moru.

Apartman 2(2+1) ; 1 dvokrevetna soba + pomoćni ležaj, kuhinja sa blagavaonicom, kupatilo i balkon.Kuhanje na struju. Apartman je klimatiziran ,satelitska TV, mogućnost bežićnog interneta. Smješten na drugom katu. Pogled se pruža prema ulici.

Apartman 3(4+0); 2 dvokrevetne sobe ( 1 soba mogući odvojeni kreveti), kuhinja sa prostorom za jelo, kupatilo i terasa. Kuhanje ne plin ili struju. Apartman je klimatiziran Apartman ima satelitsku TV, bežični internet i perilicu rublja. Smješten je na prvom katu sa pogledom na vrt i na more.

Apartman studio 4(2+0) ; 1 dvokrevetna soba sa malom kuhinjom ,prostorom za jelo i kupatilom. Kreveti se ne mogu odvojiti. Apartman je smješten u prizemlju prema vrtu i ima terasu. Kuhanje je na struju.

Apartman studio 5(2+0) ; 1 dvokrevetna soba sa malom kuhinjom, prostorom za jelo i kupatilom. Kreveti se ne mogu odvojiti. Apartman je smješten u prizemlju sa terasom prema vrtu.


Cena: od 25 do 80 € (odvisno od termina in apartmaja)


Naslov: Jelsa, Otok Hvar, Hrvaška

Tel.: 00385 21 761 256

Mob.: 00385 91 4000 655
                                        Jelsa, Otok Hvar, HrvaškaOther Categories:
 Apartmani Hvar
 Apartmani Hvar » Jelsa