Apartmani Brač

Apartmani Grma

Apartmani Grma

  • 0 Stars.

Naša kamena kuća okružena je mediteranskim vrtom, velike površine od 2000 m2. Nalazi se u Sutivanu, mirnom i slikovitom gradu na otoku Braču, samo 10 km od trajektne luke u Supetru. Kuća se nalazi u prvom redu do mora (udaljenost je samo 10 metara), tako da gosti imaju otvoren pogled na more i Split s okolinom.

Predjel Sutivana gdje se kuća nalazi, pun je plaža, kuća se nalazi u mirnom području, samo 700 metara od centra grada.

Najbliža plaža udaljena je od kuće samo 10 metara, a ostale plaže udaljene su samo 2-5 minuta hoda. Veće plaže su opremljene kabinama, WC i tuševima, a neke imaju i aperitiv bar, caffe bar, iznajmljivanje ski-jet i slično.
Smještaj je dostupan u četiri apartmana, od kojih tri se 1, 2 i 3 nalaze u prizemlju te su pogodni za 2+1 osoba,  a veći (4), pogodan za 4 osobe, nalazi se na gornjem katu.

Apartman GRMA - 1: 2+1 osoba, 35 m2

Apartman GRMA - 2: 2+1 osoba, 35 m2

Apartman GRMA - 3: 2+1 osoba, 35 m2

Apartman GRMA - 4: 4 osobe, 100 m2

Manji apartmani imaju 35m2, spavaću sobu, kuhinju (štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, ...), kupaonicu, terasu s ležaljkama i suncobranima.
Veći apartman ima 100 m2, dvije prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak s plazma TV-om, kuhinju (hladnjak, perilica suđa, štednjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, ...), veliku kupaonicu, 3 terase i privatni balkon s ležaljkama i suncobranima.

Svi apartmani imaju neograničen pristup internetu (Wi-Fi) i sat TV. Svi gosti imaju besplatan pristup za pranje rublja, roštilj u vrtu, parking, korištenje gradskih bicikala, suncobrane za plažu, ...

U cijenu je uključena boravišna pristojba, završno čišćenje, posteljina i ručnici.

Kod dolaska gosti dobivaju paket dobrodošlice s organskim voćem i povrćem iz vlasnikovog vrta.

Cijena:

Apartman za 3 osobe:

Sezona = 50 €/dan

Izvan sezone = 40 €/dan


Apartman za 4 osobe:

Sezona = 100 €/dan

Izvan sezone = 80 €/dan


Domovinskog rata 38, Sutivan, Otok Brač, CroatiaOther Categories:
 Apartmani Brač