Apartmani Krk

Apartmani Dular

Apartmani Dular

  • 0 Stars.

Apartmani Dular nude smještaj u dva komforna obiteljska apartmana za 4 osobe. Apartmani se nalaze na otoku Krku, u gradu Pinezići. Svaki apartman ima kapacitet za 2 odrasle osobe (roditelji), dvoje djece i pomoćni ležaj za treće dijete. Svaki apartman ima vlastiti ulaz i prekrasan pogled na more. Većih grupa ne prihvaćaju.

Kuća je djelomično u hladu, klimatizirana i sa privatnim vrtom. Parking je osiguran, a na raspolaganju je i terasa s kaminom. Dobrodošli su i vaši kućni ljubimci.

Udaljenost od plaže je oko 500 metara, a od mjesne marine 400 m. Uređena plaža s ugostiteljskim uslugama vrlo je pogodna za obitelji s malom djecom. U Pinezićima su i dvije trgovine i turistički ured.

Svi apartmani imaju spavaću sobu, dječju sobu, opremljenu kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu, terasu s pogledom na more.

Rezervacije:

* Prilikom rezervacije manje od 4 dana, cijena se uveća za 25%; Doplata za kućne ljubimce je 4 €/dan; Boravišna pristojba je uključena u cijenu

** Jamstvo rezervacije: Vlasnik izda vlastiti vaučer koji se šalje  gostu putem e-maila ili obične pošte

*** Plaćanje rezervacije: 30% avans za potvrdu rezervacije na račun vlasnika (gost dobiva podatke izravno od vlasnika, gdje i dogovori za rezervaciju)

Adresa: Put Sv. Fuske 17, Pinezići, otok Krk, Hrvatska

Mobi: 00386 41751441 (Janeza Dular)


Put Sv. Fuske 17, Pinezići, otok Krk, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Krk
 Apartmani Krk » Krk