Apartmani Krk

Apartmani Capić

Apartmani Capić

  • 0 Stars.

Apartmani Capić nalaze se u Baški na otoku Krku. Gostima nude 12 moderno opremljenih apartmana, koji se nalaze samo 5 metara od mora i plaže.

Apartmani 1 i 5: hodnik, kuhinja, dnevni boravak (kauč na razvlačenje), telefon, sat TV, klima uređaj, dvokrevetna soba, kupaonica, terasa s pogledom na more.

Apartmani 2 i 6: hodnik, kuhinja, telefon, sat TV, klima uređaj, dvije dvokrevetne sobe, kupaonica, terasa s pogledom na more.

Apartmani 3 i 7: hodnik, kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak (kauč na razvlačenje), telefon, sat TV, klima uređaj, dvije spavaće sobe, kupaonica, terasa bez pogleda na more.

Apartmani 4 i 8: hodnik, kuhinja s blagovaonicom, telefon, sat TV, klima uređaj, dvije spavaće sobe, kupaonica, terasa s djelomičnim pogledom na more.

Apartman 9: Sve u jednoj prostoriji: kuhinja, blagovaonica, bračni krevet, dodatni krevet za jednu osobu, klima uređaj, telefon, sat TV, kupaonica, terasa bez pogleda na more; apartman se nalazi u prizemlju i ima pristup za invalide.

Apartman 10: Sve u jednoj prostoriji: kuhinja, dnevni boravak (pomoćni ležaj), bračni krevet, klima uređaj, telefon, sat TV, kupaonica, terasa s pogledom na more.

Apartmani 11 i 12: smješten u potkrovlju, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom (pomoćni ležaj za do 3 osobe), sat TV, klima uređaj, dvokrevetna sobua, kupaonica.

Svaki apartman ima osigurano parkirno mjesto, a gosti imaju pristup prostoriji za spremanje rekvizita za plažu i sportsku opremu.

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini mora, pješčane plaže, trgovine, restorana, slastičarnice i ronilačkog centra.

Dobrodošli!

Adresa: Zarok 88, Baška, otok Krk, Hrvatska

Tel.: 00385 51856231

Fax: 00385 51856232

Mobitel: 00385 98258518


Zarok 88, Baška, otok Krk, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Krk
 Apartmani Krk » Baška