Apartmani Pag

Apartmani Calimero - 10 m od mora

Apartmani Calimero - 10 m od mora

  • 5 Stars.

Apartmani Calimero očekuju vas u Vidalićima, na otoku Pagu, samo 10 metara od plaže. Na raspolaganju su apartmani za 2+1 osobe i apartmani za 4+2 osobe. Apartmani su idealni za obitelji s malom djecom i starije osobe, jer su smješteni u mirnom području, 100 metara od najbliže ceste.

Svi apartmani su potpuno opremljeni i imaju sve što je potrebno za opuštajući odmor. Svaki apartman ima jednu ili dvije spavaće sobe, kuhinju i dnevni boravak, kupaonicu, sat TV, Wi-Fi, klima uređaj i terasu/balkon s pogledom na more. Gosti također mogu koristiti parking, vanjski tuš i kamin. Po dogovoru možete iznajmiti čamac.

Apartmani su udaljeni od plaže samo 10 metara, od najbliže trgovine 150 metara, a od restorana 100 metara. U blizini se nalaze brojne druge plaže, kao što je plaža Čista (8 km), Ručica (7 km), Caska (4 km), Zrće (5 km) i Pranjica (7 km).

Cijena: od 40 €/dan (cijena ovisi o broju osoba i datua najama)

U lipnju i rujnu nude dodatne popuste.

Otok Pag je peti njaveći hrvatski otok, sa 270 km razvedene obale, prepun je uvala i rtova. Otok je pun aromatičnog bilja i grmlja, kao i mnogih pašnjaka namijenjenih ovcama. Ukusna sir, sol, janjetina i domaće vino samo su neki od domaćih proizvoda koje možete dobiti na Pagu, a kulturne, povijesne i prirodne atrakcije su one koje stvarno čine otok posebnim.

Dobrodošli!

Pošaljite svoj upit putem obrasca na desnoj strani i dodajte još telefonski broj za brži kontakt s vlasnikom!

Adresa: Vidalići, Otok Pag, Hrvatska

Tel.: 00385 53664242

Mobi: 00385 915909747


Vidalići, otok Pag, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Pag
 Apartmani Pag » Metajna
 Apartmani Pag » Novalja
 Apartmani Pag » Zubovići
 Apartmani Pag » Vidalići
 Apartmani Pag » Kustići